Şimdi Ara

İphone 6 parmak izi okuma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba arkadaşıma yurt dışından iphone 6 geldi hediye olarak yalnız ikinci el kullanılmış geldi, telefonun arkası gold önü siyah ön cam komple değişmiş galiba ama ekranda falan sıkıntı yok tek sıkıntı parmak izi okumuyor telefon ayalara girdiğimde parmak izi ekle bölümü yok ilk kurulumda parmak izi ekleme bölümüne geldiğinde parmak izi eklenemiyor gibi hata veriyor restorede ettim sıfırladımda ama naptıysam olmuyo. Mesela kilit tuşuna basıp telefonu açınca parmağını tuşun üzerine koyunca hiçbir tepki vermiyor yeniden deneyin bile demiyor sorun yüksek ihtimal donanımsal, sormak istediğim home tuşunu değiştirsek sorun düzelirmi ?



  • Hiç uğraşma, hem masraflı hemde zahmetli bir işlem. Bildiğim kadarıyla ön panel komple tek parça ve ekran değiştiğinde touch id home tuşu komple değişiyor ve haliyle ana karta uyum sağlamıyor. Bunu ancak Apple sağlıklı bir şekilde yapabilir, o da çok pahalıya patlar hatta belki bu tamir işlemini kabul etmeyebilirler bile. Çünkü belliki cihaz merdiven altı bir serviste işlem görmüş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 27 Mayıs 2016; 15:54:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barocker

    Hiç uğraşma, hem masraflı hemde zahmetli bir işlem. Bildiğim kadarıyla ön panel komple tek parça ve ekran değiştiğinde touch id home tuşu komple değişiyor ve haliyle ana karta uyum sağlamıyor. Bunu ancak Apple sağlıklı bir şekilde yapabilir, o da çok pahalıya patlar hatta belki bu tamir işlemini kabul etmeyebilirler bile.

    Hocam güvenilir bi sitede orijinal home butonu buldum ve videolarını falan izledim ekranla birleşik falan değil tuş kolayca değiştirilebiliyor onda sıkıntı yok hem pahalıda değil, benim tek merak ettiğim konu butonu değiştirince parmak izi özelliği gelip gelmiyeceği...
  • bildiğim kadarıyla touch id ile anakart aynı olacak şekilde üretiliyor yani sonradan değişincede olmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırıyorum ama halen sağlıklı bi bilgiye ulaşamadım arkadaşlar home tuşunu sipariş ettim bari kargoya verilmeden iptal ettiriyim şu an home buton ana ekrana falan getiriyor sıkıntı yok tk sıkıntı parmak izi okuma çalışmaması, yükse ihtimal zaten ekran değiştiğinden parmak izi okuma çalışmıyor.
  • Parmak izi okuyucusu kendi home tuşu dışındaki tuşlarla (orijinal olsa dahi) kesinlikle çalışmayacaktır. home tuşu tıklama görevini yerine getiriyor ise kullanmaya devam ediniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.