Şimdi Ara

iPhone 5S Donanımsal Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. iPhone 5S kullanıyorum. Daha önce pilini değiştirmek için cihazı açmıştım. Pili başarılı bir şekilde değiştirdim. Fakat wifi anteninin kablosunu kopardım.

    Dün yeni bir wifi anteni temin edip cihazı yeniden açtım. Hiçbir aksama zarar vermeden değiştirdim. En son ekranı takarken ilk takılan flex kablo tam oturmadı sanırım. Cihaz başarılı bir şekilde açıldı yalnız ekranda simetrik kareler vardı. Bu karelerde görüntü bozuktu. Aynı zamanda dokunmatik çalışmadı. O sırada ekranın ilk kablosunun tam oturmadığını fark ettim. Kabloyu cihaz açıkken ellemek istemedim, dokunmatik yüzünden telefonu kapatamadım. Çareyi pili anakarttan sökmekte buldum. (Sorunun cihaz açıkken pilin kablosunu çıkardığım için kaynaklandığını düşünüyorum.)

    Olan da ondan sonra oldu. Pili çıkardıktan sonra ekranı başarılı şekilde oturtup yeniden açmayı denedim. O dan beri telefon hiçbir tepki vermiyor. Kablo ile bilgisayara bağladım fakat iTunes otomatik olarak açılmadı. Şarj etmek için takıyorum, kilit tuşuna basıyorum, ne yaparsam yapayım telefonda Apple logosunu göremiyorum.

    Donanımdan anlayan arkadaşlar fikirlerini sunabilir mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Anakartı yakmış olabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simetrik kareler çoğunlukla ekran soketinin oturmayışından soketlerin üzerindeki pinlere zarar vermek ekrana zarar vermek bunlardan kaynaklanabılır ekranı taktığınız bord üzerindeki soketleri iyi inceleyiniz varsa başka bir ekranla deneyiniz ilk pilini deneyin pilin içinde açaçcak kadar enerji olduğuna dikkat edin cihazlarda üst modelerde bizim rasladığımız eğer anakart ekranı görmez ise bilgisayarda görmüyor veya sanki şarj takılıp çıkarmış gibide tepki alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.