Şimdi Ara

iPhone 4S'in yeni anten sistemi, Apple'ın başını ağrıtabilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
12.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

    quote:

    Orijinalden alıntı: duman64

    quote:

    Orijinalden alıntı: webislander

    quote:

    Orijinalden alıntı: duman64 Her iphone modelinde bir kronik problem olur, bunda da olmasaydı şaşardım zaten..
    haberde kronik problemden bahsetmiyor ki?


    Haberde samsunga daha önce sattığı patenti kullandığını yazıyor doğrumu?
    Samsung devreye girerse iphone 4s bu durumdan dolayı zora düşebilir. Dolayısıyla yine problemli bi telefon doğması muhtemel.

    kullanıcı açısından ne problemi olacak arkadaşım?

    o şirketlerin problemi.ne yani satılan 4s leri samsung toplatıp antenlerini söküp geri mi verecek bize.


    Olurda konu düşünüldüğü gibi olursa apple bunun faturasını telefonların üzerine yaymaya gidecektir. Dolayısıyla biraz daha pahalı olabilir. Bu arada senin kurduğunda güzel fantaziymiş... :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: duman64

    quote:

    Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

    quote:

    Orijinalden alıntı: duman64

    quote:

    Orijinalden alıntı: webislander

    quote:

    Orijinalden alıntı: duman64 Her iphone modelinde bir kronik problem olur, bunda da olmasaydı şaşardım zaten..
    haberde kronik problemden bahsetmiyor ki?


    Haberde samsunga daha önce sattığı patenti kullandığını yazıyor doğrumu?
    Samsung devreye girerse iphone 4s bu durumdan dolayı zora düşebilir. Dolayısıyla yine problemli bi telefon doğması muhtemel.

    kullanıcı açısından ne problemi olacak arkadaşım?

    o şirketlerin problemi.ne yani satılan 4s leri samsung toplatıp antenlerini söküp geri mi verecek bize.


    Olurda konu düşünüldüğü gibi olursa apple bunun faturasını telefonların üzerine yaymaya gidecektir. Dolayısıyla biraz daha pahalı olabilir. Bu arada senin kurduğunda güzel fantaziymiş... :)

    şu son birkaç senedir sürekli patent davaları açılıp duruyor,ancak hiçbir şey olduğu yok.birazda kuru gürültü gibime geliyor.

    yani kısacası bunca zamandır birşey olmadı.bundan sonrada olacağını sanmam.

    fanteziler güzeldir tabi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xtyper

    çürük elma şimdi napcaksın bakalım


    kurtlu elma
  • Mırklar basmış yine konuyu.
  • Anten uzamnları basmış konuyu.
  • O değilde 2 nesildir şu anteni bir yere sığdıramadılar.
  • birsey olmadigi olur mu ; Apple galaxy tab satisini durdurttu, cezalar odendi. bu kadar yildir birsey olmamasi demek artik olmayacagi anlamina da gelmez, ayrica yeni urunde nasil bir ihlal olabilecegini daha dogrusu oldugunu bile bilmiyoruz. henuz konusmak icin cok erken.

    Anten uzamanlari basmis diyen arkadas : yazilanlari okudum, ancak anten konusundan teknik veya yuzeysel bilgi veren 1 tane bile mesaj yokken nasil boyle bir mesaj yaziyorsunuz? hayir ezberden yazilsa bile boyle birsey yapmak biraz garip.

    Ne isiniz var burda diyen arkadaslar sanirim olaylar ve bolumler arasinda baglanti kurmaktan yoksunlar. size ne arkadas, isteyen forum kuralllari cercevesinde istedigi mesaji yazar, istedigini okur. niye bir hazimsizlik hali hakim surekli? oldu olacak sizin kullandiginiz isletim sistemini kullanmayanlarin internete girmesi de yasaklansin.
  • ne antenmiş kardeşim ip4 anten prob var dediler dediler
    alalı tam 1 sene oldu bi kere bile karşılaşmadım bu problemle

    kimin kimden çaldığı o şirketlerin avukatlarını ilgilendrir arkadaşlar
    biz tüketiciler olarak sömürmeliyiz bütün bu olayları
  • yıl 2011 hala bazı haberlerin sadece kendi forumunda yayınlandığını sanan var...
  • ya benim anlamadığım bu samsung kullanıcılarının hepsi ergen mi? her forumda "troll detected!" falan oluyorum..android'den soğuttunuz beni be! bu kadar cahilce,kulaktan dolma bilgilerle yorum yapan insan guruhü görmedim
    iphone içinde var böyle ama orantılarsak bu kadar hararetli üç kuruşluk cihazları ölümüne savunan başka bir grup göremeyiz herhalde..

    yöneticiler ben dahil böyle yorumları silip şu forumu temizlerlerse çok daha faydalı olacak bizim için..Geçen bir yönetici "ben silmekten bıktım artık,yine android seli basmış burayı" diye sitem bile etmişti..yetişemiyorlar..

    bir bakıyorsunuz iphonela ilgili iyi birşeyler diyenler eksi manyağı olmuş..gülüyorum valla.
  • Yani Bu Kadar Paçoz Olunur Hiç Utanmadan Sıkılmadan İphone u Ezik Samsung la karşılastırabiliyorsunuz Söyleyin Bakalım Samsung çular İphone Çıkana Kadar Samsung neden böyle telefonlar yapmadı Apple Marka Yaratmaz Apple Standart belirler elinizde ki GalaxyS GS2 Leri Kullanıyorsanız Apple dua etmelisiniz Apple İpad i yapar samsung Galaxy tap yapar Konusmaya hakkınız yok utanmadan IOS a bile dil uzatıyorsunuz Ezik Samsung GS2 VE GS1 de Angery Birds Oynadım telefon kasım kasım kasıldı oyun yavasladı hatta takıldı soyleyın bakalım nerede sızın o çok övündüğünüz donanımlarınız Bilmem kaç 1GHZ İşlemci şu kadar ram Ezikler Ordusundan baska bişey değilsiniz Apple tüm bunları çıkarmasaydı siz babayı bulurdunuz tüm donanımları Steve Jobs'un Topragı bol olsun su andaki akıllı telefonların hepsi onun sayesınde Apple Standartları Değiştirdi Bundan sonra Şöyle İfade Edilecek Apple Ve Diğerleri 1.BELLi siz Samsung çular diğer değişle Android midir nedir isminde hayır yok söylerken bile insanın tüylerini ürpertiyor.Apple standart belirlemeye devam edecek Ezikler bundan sonra böyle olacak Herkes Apple ı geçmeye çalışacak siz ezik droid lerinizi kullanmaya devam edin herşey Önce bizim için çıkacak IOS Çular önce deneyecek siz hala konusun soruyorum size hayatınızda hiç İphone kullandınızmı Ama Suc sızde degıl Zaten İphone kullanmış olsaydınız ezik samsung u savunmazdınız savundugunuz marka nın telefonları nın kasaları bile Plastikten yapılıyor siz hiç çelik krom kaplamalı İphone kullandınızmı dedıgım gıbı Apple Standartları belırleyecek bundan sonra dıger markalar Apple ı gecmeye çalısacak İphone 4S Çıktı Iphone 5 çıkmadı diye üzülenler vardır muhtemelen ama video sunu izlediğimiz İphone 5 gerçek o telefon seneye çıkacak ama diğer markalarıda düşünmek lazım Düşünsenize Apple o telefonu çıkarsaydı rakipsiz olurdu olayın heyecanı kalmazdı.




  • @tolgacem
    iyi ki düğündeymişsin.bir de 3g görüşme yapalım mı demedin yoksa yandıydın

    tlfonda 2 kamera var.ama çin malı 100tl lik tlflar gibi ön kamerayı süs niyetine koymuşlar.diğeriyle çektiğin fotolar "push" t fonksiyonuyla fotonlarına ayrılıyorlarmış mış mış..bir de şarkı bestelemişler "trici"mi "trici"mi sandın e handırıd dalır ver onu da alırsın, beni "anten"ci mi "anten"ci mi sandın e handırıd dalır ver anteni de alırsın...

    ya yazıktır yaaa... elmacı fanatikuslar aylardır yırtınıp "çıkicak çıkicak ayfonfayffff çıkicak" diye tutturdular... çıka çıka ayfourtısss çıktı..
    hala konuşuyorlar yaaa...

    steve de yok...ne olacak şimdi yaa...
  • oldum olasi su iphonu hic sevemedim. mis gibi htc dururken, iphone'a o kadar para vermem
  • Daha cihaz çıkmadan bunlar çıktı siz asıl cihaz çıkınca görün burdaki konuları.

    Örn:İphone'u yere atınca ekranı kırılıyor diye :) hemen arkasınada bi video tamam :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beckham_1984

    Yani Bu Kadar Paçoz Olunur Hiç Utanmadan Sıkılmadan İphone u Ezik Samsung la karşılastırabiliyorsunuz Söyleyin Bakalım Samsung çular İphone Çıkana Kadar Samsung neden böyle telefonlar yapmadı Apple Marka Yaratmaz Apple Standart belirler elinizde ki GalaxyS GS2 Leri Kullanıyorsanız Apple dua etmelisiniz Apple İpad i yapar samsung Galaxy tap yapar Konusmaya hakkınız yok utanmadan IOS a bile dil uzatıyorsunuz Ezik Samsung GS2 VE GS1 de Angery Birds Oynadım telefon kasım kasım kasıldı oyun yavasladı hatta takıldı soyleyın bakalım nerede sızın o çok övündüğünüz donanımlarınız Bilmem kaç 1GHZ İşlemci şu kadar ram Ezikler Ordusundan baska bişey değilsiniz Apple tüm bunları çıkarmasaydı siz babayı bulurdunuz tüm donanımları Steve Jobs'un Topragı bol olsun su andaki akıllı telefonların hepsi onun sayesınde Apple Standartları Değiştirdi Bundan sonra Şöyle İfade Edilecek Apple Ve Diğerleri 1.BELLi siz Samsung çular diğer değişle Android midir nedir isminde hayır yok söylerken bile insanın tüylerini ürpertiyor.Apple standart belirlemeye devam edecek Ezikler bundan sonra böyle olacak Herkes Apple ı geçmeye çalışacak siz ezik droid lerinizi kullanmaya devam edin herşey Önce bizim için çıkacak IOS Çular önce deneyecek siz hala konusun soruyorum size hayatınızda hiç İphone kullandınızmı Ama Suc sızde degıl Zaten İphone kullanmış olsaydınız ezik samsung u savunmazdınız savundugunuz marka nın telefonları nın kasaları bile Plastikten yapılıyor siz hiç çelik krom kaplamalı İphone kullandınızmı dedıgım gıbı Apple Standartları belırleyecek bundan sonra dıger markalar Apple ı gecmeye çalısacak İphone 4S Çıktı Iphone 5 çıkmadı diye üzülenler vardır muhtemelen ama video sunu izlediğimiz İphone 5 gerçek o telefon seneye çıkacak ama diğer markalarıda düşünmek lazım Düşünsenize Apple o telefonu çıkarsaydı rakipsiz olurdu olayın heyecanı kalmazdı.

    eminim bu bahsedilen dev firmalar siteleri gezip bu yorumlara gülüyolar ve diyorlarki bunlar olmasa biz napardık sırtını bu tür şahıslara yasla yediğin önünde yemediğin arkandadır extrasıda cabası tabi




  • apple ürünlerinin zengin işi olduğunu ve Türkiyedeki gelir seviyesinin yükselmesinden dolayı insanların önceki yıllara göre daha rahat bir şekilde apple ürünlerini alabildiğini düşünmekteyim.

    ayrıca iphone 4 kullanıyorum ve hiç anten sorunu yaşamadım diyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

    Andriodi ölümüne savunan biri olarak niyeti bozdum İphone 4 alacağım

    Doğru yolu bulmuşsun o zaman. Yalnız iyi düşün geri dönüşü yok vazgeçemezsin Apple' dan . Piyasaya 6 çekirdekli 3000 Mhz telefonda çıksa gözün bile kaymaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chemistanbullu

    oldum olasi su iphonu hic sevemedim. mis gibi htc dururken, iphone'a o kadar para vermem

    iyi de nickinin altındaki iphone resmi neden çıkıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperemr

    quote:

    Orijinalden alıntı: chemistanbullu

    oldum olasi su iphonu hic sevemedim. mis gibi htc dururken, iphone'a o kadar para vermem

    iyi de nickinin altındaki iphone resmi neden çıkıyor?

    nereyi kasdettigini goremedim. mobil.donanimhaber'den giriyorum. dedigim gibiyse, yanlislikla koymus olabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chemistanbullu


    quote:

    Orijinalden alıntı: alperemr

    quote:

    Orijinalden alıntı: chemistanbullu

    oldum olasi su iphonu hic sevemedim. mis gibi htc dururken, iphone'a o kadar para vermem

    iyi de nickinin altındaki iphone resmi neden çıkıyor?

    nereyi kasdettigini goremedim. mobil.donanimhaber'den giriyorum. dedigim gibiyse, yanlislikla koymus olabilirim

    Bende oldum olası iphone u sevmiyorum zaten




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.