Şimdi Ara

iPhone 3G wifi problemi - Buton aktif değil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Elimde eski bir iPhone 3G var. Bu ilk zamanlar calisiyordu ve surumu 4.1 idi. Fakat wifi baglantisi yoktu. Ag ayarlarini sifirladim ama gene de ise yaramadi. Bu arada jb idi. Bende guncelleme yaparak 4.2 e update ettim, restore yaptım. Ardından jb. Baktım gene olmuyor zira 4.2.1 olunca firmware 06.15.00 oldu. Belki bundan dolayı sorun çıkarabilir diye yeniden 4.1 e döndüm ve firmware i 05.14.02 yaptım ama sonuç gene aynı. Hatta ve hatta youtube daki bir videoya istinaden buzlukta 40 dk bile beklettim ama oda nafile! Ayarlardan network ü seçtim, sıfırladım olmadı. Tüm ayarlarını sıfırladım gene olmadı!

    - Şimdi aklıma gelen tüm taklaları denedim. Bundan başka ne yapılabilir ?

    - Bugün bir servisi arayıp wifi anteni değişirse fiyat ne olur dedim, 100 lira çekti.

    Bu sorunun nasıl üstesinden gelebilirim ?

    Yardimci olacaklara simdiden tesekkurler.

    Not: Macbook kullanıyorum. Dolayısıyla windows tabanlı çözümleri yapamacağım.







  • Wifi entegresi arızalı arkadaşım. Buzluğa koymak , cihazı ısıtmak vs geçici çözüm bi zaman sonra tekrar bozulacaktır. Bu entegrenin değiştirilmesi gerekiyor.garantisi devam etseydi cihazı yenisiyle değiştiriyorlar ama garanti bittiyse belli bir ücret alacaklardır. Yani sonuç olarak senin yapabileceğin bir şey yok 100 kerede sıfırlasan cihazı nafile. Problem donanımsal..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T.HAWK

    Wifi entegresi arızalı arkadaşım. Buzluğa koymak , cihazı ısıtmak vs geçici çözüm bi zaman sonra tekrar bozulacaktır. Bu entegrenin değiştirilmesi gerekiyor.garantisi devam etseydi cihazı yenisiyle değiştiriyorlar ama garanti bittiyse belli bir ücret alacaklardır. Yani sonuç olarak senin yapabileceğin bir şey yok 100 kerede sıfırlasan cihazı nafile. Problem donanımsal..


    Acaba diyorum belki yere düştüde antene ait bir kablo yerinden çıktı. Yarın eğer ince uçlu bir tornavida bulabilirsem açığ bakacağım. Yoksa yedek parça olarak kalmaya devam edecek. : )Acaba diyorum belki yere düştüde antene ait bir kablo yerinden çıktı. Yarın eğer ince uçlu bir tornavida bulabilirsem açığ bakacağım. Yoksa yedek parça olarak kalmaya devam edecek. : )




  • Wifi entegresinin kablosu yoktur anakarta tümleşiktir. Wifi butonu gri renkte pasif kaldığı için bu probleme wifi grey arızası deniyor ve genellikle 4s lerde yaşanan bir problemdi. Yani temassızlıktan ziyade çok büyük ihtimalle entegre arızası gibi görünüyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.