Şimdi Ara

IPAD 3G Paketleri (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Sadece IPAD'de kullanmak için Vodafone yada Turkcell'den IPAD 3G paketi alacağım. Mevcut hattım avea ama 3G hizmeti diğer operatörler kadar iyi değil.

    Turkcell ve Vodafone'u karşılaştırırsak 3G için hangisi daha iyidir?

    Fiyatlar : Vodafone 1 GB 19 TL / Ay
    Turkcell 1 GB 29 TL / Ay

    Yardımlarınızı bekliyorum. Çok teşekkürler.



  • Bu sorunun direk bir cevabı yok. 3G artık hem Turkcell hem de Vodafone tarafından nüfusun %80'ine yakınına sunuluyor. Her ikisinin yaptığı yatırım da yakın seviyede (5-6 bin baz istasyonu).

    Kapsama konusunda aralarında çok fark yoktur yapılan yatırım sebebiyle. Hız konusunda ise Turkcell'in abone sayısının Vodafone'dan 2 kat fazla olması sebebiyle kullanıcı sayısı da çok olacağından ortalama hızın düşük olması normal. Ancak Bu bulunduğunuz yere ve oradaki kullanıcılara göre değişir.

    Forumda yapılan genel yorumlarda Vodafone'un istanbul'un bir çok yerinde 3-4 mbit hızı rahatlıkla gördüğü belirtiliyor.

    Özetle aralarında çok fark olmayabilir, belki Vodafone kısmen önde diyebiliriz.

    Bu durumda her Türk insanı gibi fiyatı ucuz olanı almak mantıklı oluyor ki 19 ile 29 arasında hatırı sayılır bir fark var..




  • Bende düşünüyorum iPad için ama mevcut hattıma tanımlı cepneti, kullanabilir miyim iPad'de? Ek data sim kart falan mı çıkacak, nedir?
  • Cevap için çok teşekkür ederim.
    Dün gidip vodafone'dan aldım artık 1gb lık bir ipad paketi micro sim kartla, şimdilik gayet güzel gözüküyor, avea 3g'den de çok daha hızlı :)


    Ben dün vadofone da hat alsam nasıl olur diye sordum, ek microsim kart veriyorlarmış mevcut internet paketini kullanman için ama aynı anda hem telefon hem ipad açık olmaması lazım dediler, yani ipad de interneti kullanmak için telefonu kapatman gerekir bu durumda.
  • Ayni numaradan iki simkart alinabilir bir tane mikro simkart bir tane normal ama hangisi aktfi ise digeri pasif olur aktif olani kapatip digeri acilirsa aktif olur ayni anda ikiside aktif olmaz.
  • Hmm ama ortak cepnet paketini kullabilirler, değil mi?
  • Olur cunku tek bir hatta tanimli oldugundan hem cep telefonunda hemde Ipad cihazinda kullanabilirsin. Telefonunda Websin programiyla kullanirsan daha az veri kullanirsin.Vodafone'da secenekler ve hiz daha iyi 3G konusunda daha iddaali
  • Çok teşekkürler.

    Meşgul mü çalacak peki diğeri aktifken?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.