Şimdi Ara

IOS 8.3 jailbreak kaldırmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar cihazım iphone5 ios8.3 jailbreak. ios sürümümü yükseltmek istiyorum jailbreak kaldırmam gerek diye biliyorum ama asıl sorum şu sürüm yükseltirken en son sürüme mi yükseltiyor? en son sürümde tekrar jailbreak yapma imkanım var mı?



  • Daha 9.2 jb çıkmadı.Eğer itunes üzerinden sıfırlarsan en son sürümü yükler yani 9.2 Eğer cihaz üzerinden jb kaldırıp sıfırlarsan 8.3'de kalır diye biliyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki sadece jb kaldırsam cihaz üzerinden 8.3 te kalsa 9.0 a güncelleme şansım var mı?
  • Eskiden Tinyumbrella ile yapılıyordu diye hatırlıyorum, araştırıp denemende fayda var. Windows klasörü içerisindeki host dosyasını değiştirip yapabiliyorduk, hala mevcut mu bilemem. Ancak fırumda okuduğum kadarıyla 9.0.1 versiyondan memnun olan kişi sayısı baya az. 8.3 de bekleyip 9.2.1 çıkınca geçmeni tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1.2 ve 8.3 ios 7 den sonraki en stabil surumlerdi.Ayni surumde kalmak icin cydia impactor kullanabilirsin.Diger deneyecegin yollar ile surumu kaybedip 9.2 ye gecmek zorunda kalirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kendine heyecan arama ve 8.3 sürümünde kal. Eğer Jailbreak 'i kaldırma'dan yükseltme veya sıfırlama yaparsan cihazın benim cihazda olduğu gibi elmada kalabilir. 8.3 sürümlü ve aynı zamanda jailbreak'li cihazıma sıfırlama yaptım ve cihaz şu anda elmada kalıyor. 9.2 sürümü iphone 5 ' e göre değil bence.
  • Düne kadar ios 8.3 jb ip5 kullanıyordum. Sıfırlayacaktım iLex rat ile hatta sıfırladım ama kilit ekranı şifresini kaldırmayı unuttuğum için iphone çöktü. Ondan dolayı mecbur 9.2 e güncelledim. Bi 8.3 seriliği yok ama çokta beraber değil. Ama jb li 8.3 den geçmeye değmez. Zorunda kalmasam asla geçmezdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde İphone 5S 8.1.3 sürümlü telefon var bildiğim kadarıyla imzası kaldırılmış bir üst verisyona geçmek istemiyorum geri dönüş yapamıyacağım için telefonda da Mesajlar kısmına girdiğimde boş bi ekran çıkıyor Telefon Uyg girdiğimde ne tel defteri girebiliriyorum ne numara yazılımsal bir sorun mu? Restore etmek için ne yapmalıyım 8.1.3 versiyonu korumak istiyorum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.