< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
daha bir kere donduğunu görmedim. ip15 kullanmayanlar sinek gibi üşüşmüş ama yıllarca android kullanıp yeni iphone'a geçip şunu gördüm iOS'un en sorunlu hali bile androidin en stabil haliyle dahi kıyaslanamayacak kadar çok daha iyi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C6C2F44B -- 28 Kasım 2023; 1:20:0 > |
bu elektrikli araçları da telefonlar gibi yaparlar. |
İphone 14 Pro
|
Elit avrupa ülkelerinde, tüketim çılgınlığına çok denk gelmezsiniz. Ancak Amerika başta olmak üzere; Asya ülkeleri (Japonya hariç), aralarında bizim de bulunduğumuz 3. dünya ülkelerinde tüketim çılgınlığı tavan yapmaktadır. Hal böyle olunca, üreticiler de bu fırsatı kullanıp iteliyorlar. Arz talep meselesi. Tüketici tok olsa, satıcı da tok olacak ama tüketici mal olunca, satıcı da açgözlü oluyor. Satın alınan şeyleri araç değil, amaç olarak gördüğümüz sürece de bu düzen böyle devam edecektir. Şu anki düzen de üreticilere, satıcılara yarıyor. Bu yüzden de her şeyi yaparlar. Bu kadar çılgın bir tüketim toplumu varken de yapıp, köküne kadar aldırırlar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisalanyali -- 30 Kasım 2023; 21:4:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bendede sorun oluyordu bide telefoncuya götürüp o kadar para verdim bundan dolayımıymış |
Körler ülkesinde tek gözlü adam kraldır
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |