Şimdi Ara

İnternetten saat alıcam fakat bazı yorumlar içime kurt düşürdü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mesela modasaat, konyalı saatin falan hatalı, kullanılmış saatlerini satıyormuş, 2. el çizik ürün gelmiş millete kargoyla, şikayetvar'a yorum yapmışlar. Zaten saçma geliyor, normalde 1000TL olan saat orda 450TL bu nasıl olabilirki?

    Alacağım saat konyalı saat'in sitesinde 1000TL, hizlisaat'de 700TL, modasaat'te 450TL, saattürk'de 440TL.

    Arkadaşlar nasıl bir yol izleyim sizce, saat bildiğim bir saat avm'de bakmıştım. Gidip avm'den alıp sorunsuz, gıcır gıcır kullanasım geliyor ama 1000TL vermek zorlayacak beni. Şu hızlısaat falan güvenilirse o tarz bir site bulup oralardan almak daha mantıklı değilmi? Modasaat korkuttu beni ama, kötü yorumları var.

    Varmı bildiğiniz cidden sorunsuz saat sitesi?



  • kliksa dan almıştım 70 liralık bir saat casio

    komple bozuk çöp iade ettim mekanizma yalan olmuştu
  • Saat sitelerinden sorunsuz saat almak biraz şans işi. İşi tamamen saat satmak olan sitelerde özellikle kusurlu mal gönderimi çok oluyor. Diğer ticari sitelerde yani asıl işi saat satmak değil ürün satmak olan sitelerde ben hiç probleme rastlamadım. Markafoni,Occasion, Novabazaar bunların hepsinden düzgün sıfır ürünler geldi. Sebebi de bu sitelerin direk distrübütör ile çalışmaları. Saat siteleri piyasada bulunan saat mağazalarıyla irtibata geçip stoklarında kalan, teşhir veya iade ürünleri ucuz fiyattan alıp müşteriye sunuyorlar. Dolayısıyla problemli ürün çok çıkıyor.
  • olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumlarda var. 200 tl ye fossil ch2810 model saat siparişi verdim.Yorumları okuyunca biraz tedirgin oldum bakalım ne olacak
  • Konyalı saat o saydıklarının hepsinden iyidir diye biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler diğer başlık altına da yazdım. Bugün geldi saatim.Orjinal kutu garanti belgesi vs.. eksik yada hatalı birşey yok şaşırttı beni açıkçası o olumsuz yorumları gördükten sonra.Hıııı şu da var bi daha alır mıyım bu siteden pek sanmıyorum, riske girmeye gerek yok fazlasıyla gerildim sorun çıkacak diye.Yine de teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.