Şimdi Ara

İnternetten para kazanmanın enn kolay yolu Profitclicking !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Profitclicking

    Profit Clicking Nedir ?
    Profit Clicking bir yatırım ortaklığıdır . Yatırdığınız parayı günlük olarak toplam 88 gün boyunca % 50 olarak daha fazla kazanırsınız . Fakat çoğu arkadaş bunu şu şekilde algılamakta. 50 $ vereceğim bu 88 gün sonra 75 $ olacak değmez . Bu düşünce yanlıştır . Çünkü içeride dönen o para her 10 $ a ulaştığında yeni bir reklam paketi alıp günlük gelirimiz artacaktır . Haliyle buda günlük kazancımızı günden güne dahada yükseltecektir .

    Peki Pozisyon Nedir ?
    Sistemin ana maddeside reklam paketi'dir . Reklam paketi size günlük para kazandıran olaydır . 1 reklam paketi değeri 10 $ dır ve günlük 0.20 $ Kazanc Saglar.Bu kazanc cumartesi ve pazar 0.10 $ dır.88 gün aktif kalır ve 88 gün sonra biter . Bittiğinde bir reklam paketi kazandırdıgı toplam kazanc 15 $ dır . Yani 5 $ kara geçtik bu sayede.Anlayacagınız kadarıyla ne
    kadar reklam paketi o kadar kazanç demek .

    Peki PC Panel Nedir ?
    Sistem sizin 4 reklam paketiniz bittiği zaman eğer Level 1 iseniz size 1 adet PC Panel verir . Bu PC Panel size 60 $ ödeme yapar . Yani 40 $ lık Reklam Paketiniz Bitince 60 $ Ödeme Alırsınız .
    Peki PC Panel'den 60 $'ı Ne Zaman Alacağım ?
    Bu tüm hesaplarda farklıdır . Sizin referans sayınıza , Reklam paketi sayınıza bağlıdır . Ne kadar çok referansınız ve reklam paketiniz var ise bu süre o kadar kısadır . Ayrıca PC Panel'in süresinin kısalması için hızlandırıcılarda bulunmaktadır .

    Profit Shift Nedir ?
    Profit Shift Sistem'in Kendisini başa almasıdır . Profit Shift tüm üyelerden % 10 ila % 40 arasında pozisyon götürür . Bunu yerine size matrix verir . Örnek olarak 100 pozisyonu olan birisinden 40 reklam paketini alır . Günlük kazancı 20 dolar olan birisin kazancı 12 dolara düşer . Sistem sizden 40 reklam paketi aldı ve 10 adet PC Panel verir . Böylece sistem kendini her zaman garanti altına almaktadır ve diğer siteler gibi kapatıp kaçmamaktadır . Profit Shift Gelmeden Önce Tüm Üyelere **.**.**** Tarihinden Önceki Reklam Paketleriniz Profit Shift'e Tabidir diye Mail gelir . Bu tarihten sonra alınacak hiç bir Reklam Paketiniz Profit Shift'e girmez .
    Referanslar'dan Kazanç Elde Etmek Mümkün mü ?
    Evet . Referanslarınızdan % 10 Kazanç Elde Edersiniz . Yani Referanslarınızın aldığı her reklam paketi size 1 $ ödeme yapar . Referansınızın referansı paket alırsak buda size 0.50 $ olarak ödeme yapar . Level 2 ve Level 3 ' de referanslardan kazanç artmaktadır . Ayrıca referanslarınız PC Panel işlemindede önemlidir. Yatırım yapan referans sayınız ne kadar çok ise PC Panel o kadar çabuk olgunlaşıp size ödeme yapacaktır .
    Günde 3 Reklam İzleme Olayı Nedir ?
    Sistemden günlük kazancınızı almak için Traffic Exchange bölümünden günde 3 adet reklam izlemeniz gerekir . Reklamların tanesi 20 saniyedir . Toplu reklam izleyebilirsiniz . Mesela 135 reklam izlerseniz 45 gün boyunca reklam izlemenize gerek yoktur .

    Sistem Güvenilir mi ?
    Sistem güvenilirdir . Sistemin kurucusu olan kişi sistemde tek bir matematik açık bulan kişiye 1 Milyon Dolar Para Ödülü vereceğini açıklamıştır . Ayrıca sistem Google Patentli Olup Sürekli HYIP Siteleri tarafından denetlenmektedir. Ve tüm sonuçlar pozitifdir. Fakat her yatırımda olduğu gibi her sitede ufakta olsa bir riski göz önünde bulundurmak gerekiyor . Lütfen sizi sıkıntıya sokacak miktarlar ile girmeyin .
    Profit Clicking Nasıl Para Kazanıyor Ve Bize Ödüyor ?
    Sistemin kazanç kapısı çok açık ve nettir . Diğer siteler gibi forex yada finans ile uğraşmaz bu yüzden risk yok denebilecek seviyededir . Peki Nereden Geliyor Bu Kazanç ? . Bildiginiz Gibi Profitclicking'de günde 3 Reklam izleme olayı vardır ve izlemeyenler o gün kazanç alamaz . Sistemde 2.500.000 Üye Var Şuan . 2.500.000 Üye x 3 Reklam = Günde 7.500.000 Tık Yani Reklam Yapar . 7.500.000 x 30 = 225.000.000 Tık Yani Reklam Yapar . 225 Milyon Tık'dan bahsediyoruz .Ve İnsanlar Bu Tıkları Ücret Ödeyerek Satın Alıyor Ve Sizede Sistemden Kar Veriliyor .

    Peki Sisteme Nasıl Para Yatıracağım ? . Paramı Tekrar Nasıl Geri Çekeceğim ?
    Kredi Kartı Olmayanlar LibertyReserve - Kredi Kartı Olanlar İse SolidTrust İle Çalışabilir . Ödemeleride yine aynı bu yoldan geri alabilirler . Detayları ve sorunları MSN üzerinden cevaplayabilirim .
    Arkadaşlar sistemin ufak bir özeti budur . Upload işinde bana güvenenler kazandılar bu kazançtada beraber olmak istiyorum . Referansımdan olan arkadaşlara destek sürekli sağlanacaktır . Aynı zamanda ekibimize katılmış olacaktır .

    Üyelik Tipleri Nedir ? Ne İşe Yarar ?
    Level 1 Upgrade : Bu Seviye PC Panel Oluşumu İçin Gereklidir . 4 Pozisyonun Bize 60 $ Kazandırması İçin Level 1'e Geçiş Yapmalıyız . Ücreti 10 $ Dır . 1 Ay Devam Eder.
    Level 2 Upgrade : ProfitClickingde Başarılı Olmanın Yolu Olan E-kitabın 1 - 7 . Sayfasına Ulaşım + Referanslarınız Level 2 Olmasından Komisyon . Ücreti 22 $ Dır . 1 Ay Devam Eder.
    Level 3 Upgrade : Profit Clicking Henüz Resmi Açıklama Yapmamıştır .
    7/24 Destek Adresi : OguzhanPC@outlook.com
    REFERANS ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ:
    http://www.profitclicking.com/?r=pLJg6oTBbH

    Üye Olurken Dikkat Etmeniz Gereken Şey Buy Traffic & Get Paid Secegini Seçili Olmalıdır.Hepinize Bol Kazançlar Diliyorum . 7/24 Detaylı Bilgi İçin
    Skype : Profitclickingdestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkungor -- 20 Kasım 2012; 20:56:51 >







  • Ben Erimoz Network Marketing ile çalışmaktayım FİRMANIN SİTESİ:https://erimoz.com.tr/ .Çalışma prensipleri üye olmak için en az bir adet ürün alıyorsun ücretini ödedikten sonra ürününün üyeliğin otomatik olarak onaylanılıyor.Sen bu sisteme 4 arkadaşını götürdüğün zaman % 10 prim kazanıyorsun her ürün içi her kişiden o dört arkadaşın dört arkadaşına o dört arkadaşın dört arkadaşına derken kendi işinin patronu gibi oluyorsun ben şuanda 4. kademedeyim 940 TL var hesabımda çok kısa bir sürede bu rakama ulaştım.Ben bu sistemden oldukca memnunum bir bakmanı tavsiye ederim.Bakdıktan sonra saten sende daha çok kişiye ulaşmayı hedefliyceksin.Kolay gelsin iyi günler...




  • Merhaba arkadaşlar,Xticaret ile internetten nasıl para kazanılır hakkında ücretsiz seminer vardır.Seminer facebook ve sistem içinden canlı olarak yapılacaktır.Seminere kayıt olduktan sonra bilgiler size gelecektir.Sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz.Eğer seminere katılmak isteyen arkadaşlar varsahttp://tinyurl.com/a4rvsym linkinden kayıtlarını yaptırabilirler.
    Herkese kolay gelsin
  • arkadaşalar interbnette para kazanma için en güvenilir site neobux neobux ile kazanmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linki tıklayarak üye olabilirler en iyi kazancı referans sistemi benim hiç referansım yok

    https://www.neobux.com/?r=atalar44
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.