Şimdi Ara

İnternette yapay zeka ile nasıl para kazanabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • geleceğin teknolojisini takip edin beyler size tavsiyem. ben biraz araştırdım mesela tshirt tasarımı yapıp yurtdışında satabiliyorsun, veya stok, vektör siteleri yaptığın tasarımı özgün olmak koşuluyla sitelerinde satmana izin veriyor. youtube, sosyal medyada içeriklerini geliştirip üretebilirsin. bionluk veya fiverr tarzı sitelerden iş alabiliriz. logo, seslendirme vs. ne geliyor aklınıza. 3 boyutlu tasarım modelleme yapan uygulamalarda var sanırım veya dönüştürebiliyorsun. kod yazdırıp oyun yapanlarda var. yani ucu açık yapay zekayı iyice öğrenmek gerek. çünkü yapabileceklerinizin sınırı yok. sadece fikir üretmeniz gerekecek belli bir zaman sonra.


    devir artık birşeyi öğrenmek sonra yapma devri değil. fikir üretip anında gerçeğe dönüştürme devri.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 18 Mart 2024; 19:31:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Onlyfans için model üret onu kullan para basarsın

  • lithran kullanıcısına yanıt

    onu yapanları duydum evet ama yakalayamıyorlar mı. birde programı iyi modellemen lazım aynı kızı farklı şekillde üretebilmek için. birde video yapay zekası o kadar gelişmedi. sora'yı bekliyoruz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırıcılık yap,ses taklidi ile para iste .Ülkeyi bile gözlerini kırpmadan verdikleri gibi parada verir bunlar.Senelerdir karun gibi zenginleştiler.

  • lithran kullanıcısına yanıt

    ben legal yolları tercih ediyorum hocam sağol yinede


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada pek güzel tasarlanmış tişörte denek gelmiyorum. Bir de Türkiye tekstil ülkesi olmasına rağman fiyatlar çok yukarıda. Bu konuda her nasıl oluyorsa, bir açık var sanki.

  • lithran kullanıcısına yanıt

    ben denedim banlandım, desteğe yazdım "ajans olamazsın, sadece kendi kimliğinin üzerinden paylaşım yapabilirsin" böle dediler

  • 4F3 kullanıcısına yanıt

    fiver den nasıl iş alınıyor hocam?

    bir ara 32gb ram satıyordum bir genç aldı bununla fiverden para kazanıyorum dedi. benim bilgisayarım onunkinden daha güçlü ama nasıl yapıyor ya da salladı mı anlamadım.

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    yaptığın iş ile ilgili ilan açıyorsun ben logo çiziyorum, makale yazıyorum falan gibi insanların sana gelmesini bekliyorsun sanırım. bende hiç denemedim. buna benzer trde bionluk sitesi var. inan yaptıkları işlere baktım hazır logolardan yapmış adam internette.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 19 Mart 2024; 10:32:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence şuan yapay zeka ile para kazanmanın en kolay yolu ürettiğin tasarımları yurtdışında fiziki olarak bastırıp satmak yani POD sistemi.Bu işlere kafan basıyorsa iyi bir Niş bulup güzel cirolar yakalayabilirsin.Bu biraz bütçe gerektirebiliyor fakat eğer bütçen yoksa Youtube/Shorts fikride uzun vadede güzel bir fikir.Mesela 5-10 tane yapay zeka ile ingilizce short atmıştım denemek için kanala hemen 200 abone gelmişti.Fakat bizim youtuberların paylaştığı videolardan ziyade kendi konseptini bulman gerekiyor.Çünkü herkes kazandıktan ve sistem öldükten sonra bizim youtuberlar anlatıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 19 Mart 2024; 12:35:46 >
  • riaz kullanıcısına yanıt

    print on demand güzel olay. printifyda ürünleri listeledim fakat müşteri ödeme yapınca bizim para ödeyip ürünü yaptırıp göndermemiz gerekiyormuş galiba birde şu amerikaya göre vergi işi beni korkuttu açıkçası


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazanamazsınız arkadaşlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.