Şimdi Ara

İnternet üzerinden izlenen videolarda ileri sarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bu soruyu başka bir forumda da sordum ama cevap alamadım. Belki burada bilen arkadaşlar vardır diye buraya da yazayım dedim.
    HTC Desire da hem androidin kendi browserinde hem de dolphin de, mesela vuclip sitesi üzerinden video izliyorum ve izlediğim video uzun, ben daha başındayken videonun onuncu dakikasına almak istiyorum ve altta görünen video süre izini gösteren çubuğun ortalarına doğru dokunuyorum, ileri gider gibi görünüyor ama videoyu yeni baştan başlatıyor. Bunun çözümü için muhtelif browserler denedim ama hepsinde aynı şeyi yapıyor. Bu arada hem kendi browseri hem de dolphin aynı video oynatıcı üzerinden gösteriyor zaten. Bu da herhalde androidin playerı. Başka playerlarda kurdum ama oynat deyince seçmem izin vermeden kendi playerinda açıyor videoyu. Çözümünü bilen arkadaş var mı acaba?



  • Bu kullandığınız web sayfasiyla alakali sanıyorum. Çünkü YouTube'da sorunsuzca ileri geri alabiliyorum ben videolari.
  • Evet youtube'da denememiştim. Başka video sitelerinde de denemiştim ama aynı şey olmuştu. Şimdi youtube da ileriye alıyor. Fakat anlamadığım birşey var, youtube da açarken video playerın görünümü başka, vuclipte aöarken başka. Bu da mı site üzerinden yükleniyor? Androidin kendi playeri değil mi bu? ya da browserin?
  • Bende youtubede ne geri nede ileri sarabiliyorum siz hangi media playerı kullanıyorsunuz bana kaliteli bir media player önerebilirmisiniz...
  • Ben herhangi bir ek yazılım, player yada ROM kurmadim. 2.2 vodafone ROM ile kullanıyorum. Cihazim rootlu ama root etmeden önce de bu konuda herhangibir problem yaşamıyordum.
  • hocam root ne demek nasıl oluyor acaba ben yeni aldım androidi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.