Şimdi Ara

İnternet Güvenliği - Superonline Norton Family

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Size bir olay anlatacağım. Geçen gün kardeşimi Facebook'ta kendini başka bir profille tanıtırken yakaladım. Kendisi 14 yaşında olduğu halde yarattığı profildeki kadın 25 yaşlarındaydı. Zaman geçtikçe çocukların iç dünyasıda değişiyor. Dünya tehlikeli bir yer haline geliyor. Çocuklarımızı en azından sanal ortamlarda koruyabilmek adına superonline norton family hizmetini çıkarmış. Bu sayede çocuklarınızın internet başında ne yaptığını A'dan Z'ye takip edebiliyorsunuz. Örneğin çocuklarınızın Facebook'ta hangi profille giriş yaptığını kimlerle sohbet ettiğini rahatça takip edebileceksiniz. Bu hizmet çocuklu aileler için süper. Mutlaka inceleyin.

    http://superonline.net/baglan/superdunya/guvenlik/online-family







  • Bence Norton Family çocuklarının özel hayatlarını yok eden bir uygulama.Çocukları korumak gerek ama yolu bu olmamalı.Çocuğunuzun yaşadığı sorunları onunla ilgilenerek öğrenebilir, ona yardımcı olabilirsiniz.Sevdiğiniz birini korumak için logger türevi bir program kullanmak size duyduğu güveni sarsar, özellikle burda ergenlik çağındaki bireylerden bahsettiğimiz için belki "ayıp" denebilecek hareketlerinden dolayı çok fazla utanabilir.Herhalde onun, sizin yüzünüze bakamamasını hatta kin duymasını istemezsiniz.
  • Arkadaşın yazdığı gibi ben de muhalifim bu konuda. Çocuklarımızın ne yaptığını bilelim ama yöntem ve sınırlara dikkat etmek lazım. Bu biraz da yaş gurubuna da bağlı olan birşey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.