Şimdi Ara

internet explorer 8 menunun siyah olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
13.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yeni formatlanmış xp'de nisan ayı güncelleştirmelerini yapınca çıkıyor, sistem geri yükleme yapınca gidiyor, gncelleştirmeleri yapınca yine geliyor. İlk bata xp'de reg ayarlarını modifiye yaptığım için olduğun zannettim ama bunu yapmadan da güncelleme yapınca yine oldu. Ben de ie 8 'i uninstall ettim ve şidi yeniden kuruyorum bakalım ne olacak
  • IE 8.0 'ı program ekle kaldırdan kaldırıp restart ettikten sonra geriye IE 'nin eski bir versiyoru kaldı (IE 6.0 menüsü vardı ama versiyon numarasına bakmadım)
    Sora Windows update ile IE 8.0 'ı yeniden kurduktan sonra siyah bant kayboldu ve sonra tüm güncellemeleri yapmama ve gerekli programları kurup defalarca restart etmeme rağmen geri gelmedi.
    İlk başta IE 'ye herhangi bir toolbar da kurmamış olmama rağmen niye böyle birşey olduğunu bir türlü anlamış değilim ama çok şükür sorunum anlattığım şekilde çözüldü.
  • Benim başımada aynı sorun gelmişti. Biraz farklı bir yöntem ile sorunu düzeltmiştim.

    Başlat>Çalıştır>services.msc Hizmetler penceresinden>Olay Günlüğü hizmetini bulup özelliklerinden Devre dışı konuma getirip uygulayarak sistemi yeniden başlatın.

    Bu adımdan sonra sorun düzeliyor ise batch file ile sistem açılışından sonra bu hizmetin başlamasını sağlayarak çözüm sağlayabilirsiniz
  • çok basit performans seçeneklerini aç pencere ve düğmelerde görsel stil kullan kutusunu işretle sorun biter
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.