Şimdi Ara

İnternet ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet : İngilizce inter (arasında) ve net (ağ) sözlerinden oluşan bu birleşik söz, bilgisayar alanında “bilgisayar ağlarının birbirine bağlanması sonucu ortaya çıkan, herhangi bir sınırlaması ve yöneticisi olmayan uluslararası bilgi iletişim ağı.” anlamına gelmektedir. bu söz yerine genel ağ karşılığını önermektedir.

    internet; bilgisayarla sağlanan, uluslararası bilgi iletişim ağı, bilgisayar ağı.

    Beyler yukarıdakiler internetin sözlük anlamları.

    Bu sözlük anlamlarına bakarak internetin özgür bi ortam olduğunu özgür bir paylaşım alanı olduğunu söyleyebiliriz sanırım.

    Özgürlükler , bu ifade ise sözde Anayasamızda gayet güzel açıklanmış aslında ifade özgürlüğü, iletişim özgürlüğü, özel hayatın dokunulmazlığı peki soruyorum size internete getirilen sansür bu özgürlüklerin hangisini kısıtlamıyor?

    Buyrun Anayasamızın bir kısmı

    http://www.istanbul.gov.tr/?pid=9216

    Sözde yönetim biçimi Cumhuriyet olan bi ülkede yaşıyoruz bunun neresi Cumhuriyet neresi demokrasi nerde halkın rızası nerde özgürlükler. Anayasayı kafasına göre değiştiren, Devlet adına çalışması gerekirken kendi partisinden koltuğundan başka bir şey düşünmeyen bi diktatörden başka bir şey görmüyorum ben. Ben şunu açıkça belirteyim ben bugüne kadar hiçbir partinin sempatizanlığını yapmadım ama buyuklerimin geçmişle bugünü kıyası sırasında hep AKP nin yaptığı iyilestirmelerden bahsettiklerini duydum. Şimdi bakıyorum da kendi geçmişime sadece kendi içindekilerce kelepçeye vurulmuş bi Türkiye görüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebepsiz Gülüyorum -- 7 Şubat 2014; 21:27:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.