Şimdi Ara

Instagram, daha uzun fotoğraf formatını test edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram, daha uzun fotoğraf formatını test edecek



    Instagram, yeni bir özelliği test etmeye hazırlanıyor. Sosyal medya platformunun başkanı Adam Mosseri, haftalık Ask Me Everything programında fotoğrafların tam ekran Reels'la uyumlu olması için yeni bir test sürecine gireceklerini duyurdu.



    Test süreci, iki hafta içinde başlayacak



    Instagram, bir süredir kullanıcılarına TikTok benzeri tam ekran bir görüntüleme deneyimi sunmak üzerine çalışmalar yürütüyor. Şirket, bunun daha akıcı bir akışın mümkün kılabileceğini düşünüyor.Bu bağlamda son paylaşımıyla birlikte Mosseri,platformda 9:16 formatındaki fotoğrafları bir veya iki hafta içerisinde test etmeye başlayacaklarını doğruladı.



    Ayrıca Bkz.2022 Instagram hesap dondurma nasıl yapılır?



    Sosyal medya platformunun 9:16 fotoğrafları test etme girişimi, bazı fotoğrafçılar tarafından fotoğrafın garip bir şekilde görüntülenmesine neden olacağı için olumlu karşılanmıyor. Instagram'ın yeni fotoğraf formatını kararlı bir sürümle yayınlayıp yayınlamayacağı test sürecindeki geri dönüşlere göre belirlenecek.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2022/8/5/23293892/instagram-full-screen-photos-test-9-16







  • Bence bu belirli boyut ve uzunlukta resim ve yazı, video paylaşımlarını keserek yayınlama despotluğu çoktan son bulmalıydı. Kullanıcı enine geniş ekran bir fotoğraf çekmiş paylaşmak istiyor, ama insto bu genişliğe izin vermeyip muhteşem fotoğrafını kesiyor. Üzerine bir buton koyarsın, merak eden takipçisinin resmin gerçek boyutunu görmesine izin verirsin, bu güne kadar tüm fotoğraf ve filmler sinematik boyutta çekildi sen geldin kare istiyorsun diye dünya düzeni mi değişecek? Aynısı twitter için de geçerli. Belirli karakter sayısını geçmene izin vermiyor. Millet uzun twitini + koyarak dörde beşe ona bölüp uzattıkça uzatıyor. Yap bir buton, karakter sınırını aşan bölümü isteyen bir tıkla tek pencerede okusun, ama olmaz illa cümlesini bölecek ki yazının içine edebilsin. İmkanları yok diyenin kafasına da kürek ile vurmak gerek, milyar dolarları kazanan uygulamalar bir zahmet buna da çare bulsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 6 Ağustos 2022; 12:30:31 >




  • Fotoğrafların içine ediyorlar çok güzel bir fotoğraf çekmişsin tam ekran olmadığı için yanlarda beyaz kalacak şekilde paylaşım yapıyorsun ve saçma sapan bir şey çıkıyor ortaya. Mars araç gönderiliyor ama bir sosyal medyanın fotoğraf düzenlemesi yapılamıyor ne saçma
  • Bide şu hikaye paylaşınca içine etme sacmaligina son verseniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.