Şimdi Ara

İnsanlar zombileşmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araba kullanırken dar sokaklarda delirmemek mümkün değil. Duble şerit yolu tek şeride indirip sağa sola koca koca kaldırım yapmışlar. İnsanlar hala yolda yürüyor,arabanın geldiğini bile bile sallana sallana hareket ediyor. İnsanlar sanırım zombi olduğu için ölümden korkmuyor. Ya küçük çocuk arabayı kaçırmış olsa,arkadan gelip sizi ve çoluğunuzu çocuğunuzu ezse nasıl olur? Hiç mi beyniniz yok,düşünmüyorsunuz? Bi de bunun bebek arabasıyla gelenleri var. Yav kardeşim,hadi sen boş ve gereksiz bir insansın,ölmek istiyorsun. Tamam sen geber de ufacık çocuğu neden tehlikeye sokuyorsun? Hiç mi vicdanın,beynin yok? Ulan kendini düşünme küçük çocuğu düşün. Git kaldırımda yürü. Hayır ölmeye çalışıyorsunuz eyvallah da yanlışlıkla ben çarpsam kaza olsa sizi adam yerine koyup beni içeriye atacaklar.
    Bu kadar karakter ve beyin yoksunu insanlar olmamalı bu dünyada.. Lanet olası zombiler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Telefonlarda sürekli instagram twitter a bakıp her dakika whatsapp ta yazışarak aldıkları bunca gereksiz görsel, yazılı bilgi insanları aptala çevirmiş ne yazık ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende buradan araba sahiplerine seslenmek istiyorum. Kaldırımlara park etmeyin yoldan yürümeyelim. Yaya yolunda yol verin arabaların önüne atlamak zorunda bırakmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reisimizim yaptığı duble yolları nasıl indiriyorlar? Fetöcü mü la bunlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.