Şimdi Ara

İnsanlar neden böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün whatsapp'da dershaneden bir arkadaş grup kurmuş ''eski dershane'' diye grupta da bizim sözel-dil karışık 9-10 kişi vardı. Neyse napıyosunuz ne ediyosunuz muhabbetleri oldu ondan sonra üniversite sınavına geldi konu. Ben çalışkan biri olduğum için normalde de hep benle dalga geçerlerdi kendilerinde her türlü sigara-alkol var benim çalışmam onlara eziklik gibi gözüküyordu. Bu arada Ygs'den 250 almıştım çok moralim bozuktu bunlar yine bu ygs konusunu açtı geçmiş gitmiş sınav üstünden kaç ay geçmiş. Yine tabi dalga geçmeye başladılar bende normalde hiç aşşağılar tarzda söylemlerde bulunmam fakat ''ben 250'yi 400'e kadar yükseltebildim siz ne yaptınız?'' dedim. Bu seferde egoist biri oldum. Biliyorum çoğu üniversiteyi bile kazanamadı ama ben onlara böyle ezici laflar söylemiyorken onlar bana hep kötü anılarımı hatırlatıyor. Arkadaşlar benim anlamadığım olay şu sınavlar zaten gelmiş gitmiş üniversitelere yerleşmişiz neden hala benim başarısızlığımı yüzüme vuruyorlar?

    Bu olay olduktan sonra abimle konuştum anlattım. Abim de bana senin seviyene gelmeyi beceremiyor kendi seviyelerine düşürmeye çalışıyorlar dedi ve hayatın boyunca hep başarını çekemeyen insanlarla karşılaşacaksın dedi. Bu arkadaşların hepsini engelleyeyim dedim tüm sosyal ağlardan ''boşver bu sefer de bi üniversiteyi kazandı bir tarafları kalktı derler'' dedi.

    Böyle olaylara üzülüyorum ben arkadaşlar. Benim davrandığım gibi keşke bana da öyle davransalar. Şimdi üniversiteyi kazandım belki ama yine böyle insanlarla karşılaşırsam diye korkuyorum. Normalde kimsenin başarısını kıskanmıyorum aksine herkes iyi yapsın isterim fakat keşke herkes böyle düşünse. Ki bu yazdıklarım sadece sınavlarla da alakalı değil hayatın her alanında böyle. Olay da bu arada bu gece gerçekleşti buraya anlatmak istedim. Okuyan, okumayan herkese teşekkür ediyorum







  • doğuşun bi röportaj videosu var cevap orada
  • Kendi doğrundan çıkma
  • Kotu bir niyetle soylediklerini sanmam hani arkadaslar arasinda oyle ugrasma olur...

    Bugun arkadaslar ygs deneme sinavina girmis 190aldim dedi biri sonra bulusualim dedi

    Ben de 200puan asagisi ile bulusmiyorum dedim gulduk eglendik ben onlarla dalga gecerim onlar benle gecer. Samimiyetin bir cesit gostergesidir hocam bu.

    Bir laf var "insan sevdigiyle uğraşır" diye. Bence sen biraz fazla alinganlik yapmissin gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gruptan çık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.