Şimdi Ara

İnsanity + makine ve tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün itibari ile insanity egzersiz programına başladım, küçük bir salona üyeyim oraya gidip yapmaya karar verdim. İlk gününü bugün evde tamamladım. Spor salonunda makine ile çalışıp üstüne insanity programını yaparsam zararı olur mu?

    14 yaşındayım liseye bu şekilde gitmek istemiyorum, 1.75 küsür boyum var yazın başında 85 kiloydum şuan 77 gibiyim, liseye başlayana kadar en azından 70lere ulaşmak istiyorum mümkün mü?


    Diyet olarak günde 2 öğün yağsız et + sınırsız sebze ve 1.5-2LT su tüketiyorum. Şekersiz içecekler serbest. Ne kadar çabuk cevap verirseniz okadar sevinirim liseye giderken zayıf olmak istiyorum.



  • Insanity i hakkıyla yaparsan zaten çok fazla kalori yakıyorsun ve çok fazla enerji harcıyorsun. Onun üstüne idman yapmak bana çok mantıklı gelmiyor açıkçası. Kas yakma çok fazla yüklenip.
  • Bende göğüs kısmında, bacaklarda ve kollarda yağlanma var. Kollarım erkek kolu gibi şekilli değil hareket ederken bile sallanıyorlar. İnsanity bu bölgelerdeki yağlarada iyi gelir mi?
  • BlakElvin B kullanıcısına yanıt
    Insanity yağ yakmak için harika bir program. Zaten bölgesel yağ yakımı diye bir şey olmaz. Sen cardio yaparsın ve vücudun yağları yakmaya başlar. Özetle güzel bir diyet ve insanity ile halledersin ama onun üstüne başka bir idman yapma bence. Önce yağ oranını azalt sonra istediğine kavuşunca kas kütlesi arttırıcı programlar yaparsın.
  • az önce 2. günü yaptım, neredeyse yerdeki hareketlerin tamamında ya soğumamak için hareket ediyordum yada uzanıyordum, onun dışında diğer hareketleri yapabildim sayılır. umarım bu şekilde faydalı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlakElvin -- 10 Ağustos 2014; 16:52:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.