Şimdi Ara

industry Giant 2 oynayamıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aekadaşlar büyük bir hevesle gidip aldığım industry giant 2 adlı oyunu bilgisayarıma yükledikten sonra oyuna girmek için tıkladığımda oyunda grafik kartımı test eden bir ibare çıktı ve test bittikten sonra yine aynı ibare(sürekli tekrarlayan bir şekilde).Bende olayın ekran kartımın driverinden kaynaklandığını düşünerek eski yeni çoğu driveri bilgisayarıma kurdum fakat yine çalışmadı.Uyumluluk yaptım yine çalışmadı.Bir yolunu bilen varsa lütfen açıklasın arkadaşlar.Şimdiden sağolun.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: bullseye85

    Aekadaşlar büyük bir hevesle gidip aldığım industry giant 2 adlı oyunu bilgisayarıma yükledikten sonra oyuna girmek için tıkladığımda oyunda grafik kartımı test eden bir ibare çıktı ve test bittikten sonra yine aynı ibare(sürekli tekrarlayan bir şekilde).Bende olayın ekran kartımın driverinden kaynaklandığını düşünerek eski yeni çoğu driveri bilgisayarıma kurdum fakat yine çalışmadı.Uyumluluk yaptım yine çalışmadı.Bir yolunu bilen varsa lütfen açıklasın arkadaşlar.Şimdiden sağolun.


    bende eskı bılgısayarımda sorunsuz oynarken , intel Q9300 işlemci , nvidia GT 8800 512 Mb 256 bit ve guncel dıger parcalı bılgısyar aldım. oyun sıngle modda grafıklerı gormuyor , multi modda da exe hatası verıp 3. cu dakıkada oyundan atıyor.

    Nvidia guncel ekran kartları için zor da olsa yama bulmustum ama resmi sitesinde yer almıyor. "industry giant 2 nvidia fix" seklinde google da arama yaparak yabancı sıtelerden gereklı yamaları ındırerek , goruntudekı hataları gıderebılırsın. Exe hatası konusunu cozemedım cozen varsa yardımcı olabılırse cok sevınırım :)




  • Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Daha açıklayıcı bir bilgi alabilir miyiz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carmanja

    Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Daha açıklayıcı bir bilgi alabilir miyiz?


    zuhahah konuyu hortlatmışsın....

    bu durumun kesin çözümü eski bir pci ekran kartı almak...yama falan hikaye herkesde işe yaramıyor...
  • Bu tarz bir oyun tavsiyeniz var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carmanja

    Bu tarz bir oyun tavsiyeniz var mı?


    dostum bunun transport giant versiyonu var....o yeni nesil ekran kartlarında çalışıyor....

    benim anlamadığım salak salak görsel ziyafet yapacağım diye içi boş oyunlarda grafiklere önem veren oyun üreticileri neden bu industry giantın devamını getirmez....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.