Şimdi Ara

İnanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ikinci senem belki tanıyan vardır.burdakilerin çoğu troll adamlar bol keseden net söylüyor sınav her önüne gelenin 40 yapabileceği gibi değildi bunu birçok öğretmende söylüyo.amaçları tamamen salıp fene çalışmamanız tahminimce.ha şunu da söyleyim orta halli biri matematikte az çok yapar ama fende orta halli biri affetmez tam bilgi ister.her şey gönlünüzce olsun sınavlar açıklanınca belli olur her şey şu an değil lütfen önümüzdeki sınava bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çoğu 0 mesajlı zerzavat madem o kadar çok biliyolardı biz burda aylarca soru tartştk nerdeydiler anca net yazmaya gelirler buraya forumda 3 5 kişi yardmlaşma amacı fikir alış verişi yapyoruz onun içine ediyolar 45 net mat yapmş bilmem ne babayı yapmşlardr 45 neti söyleyeyimde ego kasmak için foruma gelmeyin bu kadar aciz olmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vahn kullanıcısına yanıt
    Ne sen beni tanıyorsun ne de ben seni değil mi neden burda millete olmadığın bir kişi, yapamadığın bir şey için hava atmak istersin ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vahn kullanıcısına yanıt
    Nasıldı senin hocam
  • inanmamamız gereken sonuçlar buysa bence durum göründüğünden daha güzel. herkes 30-40 arası yazıyor, ygs'de 1-2k olanlar dışında 40 üstü görmedim gibi bir şey. kısacası bu grup hariç "başarılı" denilebilecek öğrencilerin netleri 30-40 arasına yığılmış gibi. bu da demek oluyor ki sayısalcılar için iş lys-2'ye, eşit ağırlıkçılar için lys-3'e kaldı.

    siz kendi yaptığınız netten eminseniz ve objektif düşündüğünüzde insanlara göre durumunuzu kestirebiliyorsanız sıkıntı yok. ayrıca bu iş dediğim gibi daha bitmedi, her şey haftaya hafta sonu belli olacak. vurduğunuz gol olsun aslanlar. bir de boğaziçi işletme veya ekonomide bir kişilik yer bırakırsanız ben köşeye sıkışırım. haberiniz olsun yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.