Şimdi Ara

imessage sorunu hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Sorunumu kısa ve anlaşılır bir şekilde anlatmak istiyorum. Bir arkadaşıma imessage'dan yolladığım mesajlar gitmiyor. Şuana kadar sadece bir arkadaşıma gönderdiğim mesajlarda bununla karşılaştım. Onun yolladığı mesajlar bana ulaşıyor ve onun yolladığı mesaj üzerinden cevap verirsem benim mesajlarım da ona ulaşıyor. Telefon rehberimden onu silip ondan yeni bir mesaj geldiğinde onun e-mail adresi görünüyor. (Normalde rehberinizde olmayan biri mesaj atarsa e-mail mi yoksa cep telefonu mu görünüyor bilemiyorum)
    Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu olduysa yardımlarınızı bekliyorum.



  • benzer durumu ben de yaşıyorum fakat ne çözümünü araştıracak ne de telefonu karıştıracak kadar zamanım olmadığından çözüm bulamıyorum umarım birisi paylaşır..
  • rehberimde tek kişide anlattığın gibi oluyor rehberimde ekli olmasına rağmen çektiği imessagelerde email adresi çıkıyor.
    Ben rehberden ismini bulup mesaj gönderdiğimde ise imessage olarak değil message olarak gidiyor.
  • Deneyebileceğim zamanım ve o arkadaşın telefonu yanımda olmadığı için test etme fırsatım olmadı ama karşı tarafın "settings"---"messages"--- "receive at"---"caller id" kısmıyla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum. Deneyen arkadaşlar olursa bizi bilgilendirsen lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.