Şimdi Ara

imam hatip lisesinden meslek lisesine geçmek istiyorum ama aklıma takılan birşey var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba ben ihl 1.sınıf öğrencisiyim öncelikle annemin isteği üzerine ve üniversite okumak istediğimden ihl okumaya karar verdim. (273 puanım var) Şimdi arapçam ve kuran dersim kötü ve 3 zayıfımdan ikisi bu dersler ve bu gidişle pek anlayamadığım için toparlayamayacam derslerimi yani sınıfta kalabilme ihtimalim var + okuduğum okul düz liseden ihlye çevrilmiş ve 90 puanla öğrenci alıyor e haliyle boş insanlar doldu ve okul okul olmaktan çıktı kapalı cezaevi gibi. İhl derslerimin zayıf olması ve okulun ortamının kötü olması yüzünden ihlden soğudum ve ticaret veya emlye naklimi vermek istiyorum fakat aklımda bir soru var, emlde staj göreceğim için ygs sıkıntı olacak ve 4 senelik üniversite nasıl okuyacağım hiçbir fikrim yok bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klky -- 8 Ocak 2016; 22:16:06 >



  • EML liseleri farksız değilki belki daha kötüdür pek bi fark yok yani öyle birazda okula bağlı tabi ama genelde hep kötü gibidir.
    Üniversite hayalin varsa meslek lisesinde sayısal ders 2 sene görmüyorsun zaten 2 senede öyle böyle görüyorsun İhl'de kalmak daha mantıklı
    ayrıca aldırabiliyorsan nakilini farklı bir düz vb. liseye aldır.
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Düz liseler kalkti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesleğe geç bi an önce, stajdan kurtulmak için 9 un sonunda teknik liseyi tercih et ( 10 ve 11 in yazında staj yapacaksın ) okul çerez olacak zaten paso üniversite hazırlan. eğer kafanda okumak yoksa zaten yata yata geçersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.