Şimdi Ara

İlk HTPC Projem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şu an işlemci sıcaklığı stabil boşta 31 derecede sadece işlemci hızını düşürmeyi düşünüyorum. Toplam tüketim değerini düşürmeyi istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArmaganT

    Kasaya uygun diğer alternatif silverstodede var oda 250 tl civarında idi. Bu hesaplı olunca bunu aldım. Şu an noctua yı monte ettim. 92 mm tek fanla çalışıyor. HWmoitor le cpu sıcaklığı 45 derece yanlız bu arada aidata64 yükledim ona baktığımda ise cpu sıcaklığı 31 derece biyerde mutalaka hata var. Eğer gerçektende cpu 45 derece ise 5 derece faydası oldu noctuanın. Yok aidata doğruysa içim rahat. Xigmatek soğutuyu sökmeden kursaymışım aidata64 ü iyi olacakmış.

    Şimdi yapmak istediğim ise overclock. Daha önce hiç yapmadım. İşlemcinin hız vs değerlerini düşürmek a10 6700 gibi mx tpd 65 watt olsun istiyorum. msi anakartla bu işi bilen arkadaştan yardım bekliyorum.

    AMD OverDrive'ı deneyebilirsin, hatta sadece Windowsda güç seçeneklerinden düşük güç tüketimini seçtiğinde bile işlemci hızını düşürüp Watt değerini azaltır. Max TDP işlemci tam yük altında iken harcayacağı değerdir, HTPC'de sürekli o değerde çalışmaz zaten...




  • Şu an htpc 46" lcd ye bağlı ekran çözünürlüğünü 1920x1080 yaptığımda masaüstü simgeler ve yazılar çok küçük boyutta kalıyor. Çözünürlüğü düşürdüğümde ise simge ve yazılarda kırılmalar oluyor. Bunun için yapılacak birşey var mı ? İnternette gezmesi hiç güzel değil maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArmaganT

    Şu an htpc 46" lcd ye bağlı ekran çözünürlüğünü 1920x1080 yaptığımda masaüstü simgeler ve yazılar çok küçük boyutta kalıyor. Çözünürlüğü düşürdüğümde ise simge ve yazılarda kırılmalar oluyor. Bunun için yapılacak birşey var mı ? İnternette gezmesi hiç güzel değil maalesef.

    Denetim masasından görüntüyü açın. Orada "Tüm öğelerin boyutunu değiştir" altındaki "Orta" yada "Daha büyük" olanı seçebilirsin. Yazılar ve simgeler büyüyecektir.
  • Rhone kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi biraz daha iyi teşekkürler. Bu arada mause 117 ekranda tat vermiyor maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.