Şimdi Ara

ikinci el asx tavsiye lutfen parca degismis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadadlar merhaba. Dun bir arac bakmaya gittim arac dis olarak cok temiz,tramerden 2 kaydi cikmakta galerinin dedigine gore on kaput degismis ve 4 lastik bicaklanmis bunlarla ilgiliymis ve ulugollerde yaptirilmis.ulugollere kontrole goturemedim ama pazarteai goturebilirim. Araci 37500e birakti. Ama kaput degismis deyince acikcasi korktum.aracin ustune birsey dusmesi sonucu degismis dendi. Sizce uzakmi durmaliyim ne tavsiye edersiniz?
    Aracin ikinci el piyasasi 42-45 arasi degisiyor.fiyat iyi ama kaput degisimi kafami bulandirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tamponda bisey yoksa dogru olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamiri yapilan servis yakininizdaysa oraya goturup sorun, gosterin. İciniz rahat etsin.

    Benim aracinda kaput degismisti, 6000 kusur tramer kaydi vardi. tamiri yapilan servise gittim, kaza fotolarina baktim, ustalarla gorustum, icime sindi ve aldim.

    Aracimin boyanan parcasi yok, hepsi orjinal, cunku servisinde orjinaliyle degismis. Onemli olan icinizin rahat etmesi,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaputun hasar görmesi için farların tamponun ızgaranın hatta çamurlukların bile komple değişmesi lazım çamurluklar plastik oluğundan hemen kırılıyor çünkü. Bu şekilde üzerine bir şey düşerek mi yoksa kaza sonucu mu değiştiğini anlayabilirsiniz. Anladığım kadarıyla donanımı invite fiyat fena değil alınabilir gibi duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apocal

    Arkadadlar merhaba. Dun bir arac bakmaya gittim arac dis olarak cok temiz,tramerden 2 kaydi cikmakta galerinin dedigine gore on kaput degismis ve 4 lastik bicaklanmis bunlarla ilgiliymis ve ulugollerde yaptirilmis.ulugollere kontrole goturemedim ama pazarteai goturebilirim. Araci 37500e birakti. Ama kaput degismis deyince acikcasi korktum.aracin ustune birsey dusmesi sonucu degismis dendi. Sizce uzakmi durmaliyim ne tavsiye edersiniz?
    Aracin ikinci el piyasasi 42-45 arasi degisiyor.fiyat iyi ama kaput degisimi kafami bulandirdi

    aradıgın cevap senın yazdıklarında,

    kazalı yada değişime ugramıs bir aracı almamamk ıcın değişimin nerede olması gerekır?

    yanıt kaput,cunku kaput değişmısse bir cok aksamda risk var demektır

    ugrasma ,baska arac bakkkk
  • b_sevki ye katılıyorum. yani adamların dedikleri doğru olsa bile almak riskli olabilir. 2-3 yıl sonra arabayı satmak istediğinde senin tereddütlerini karşıdaki adam da yaşayacaktır. mesela benim aracın sağ ön direğine, araç park halindeyken biri sürtüp gitmiş. direğe sanki keserle vurmuşsun gibi, 10 mt ilerden görülebilen bir yarık oluşmuş. lokal olarak düzeltebilirlerse yaptırırım ama direk değişimi falan olursa hiç uğraşmam. ilerde sattığımda adamın aklına bu araç takla mı atmış gibi bir soru işreti gelecektir ve haklı da. kimin aklına gelmez ki. kısacası ben de tavsiye etmem. imkan varsa biraz daha ekleyip 2010-2011 model temiz bir araç bakılabilir. Hakkınızda hayırlısı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.