işlemci duran vaziyette 100% calışmıyor. ama oyun loadlarken, program açarken veya işte 2080s sürücülerini yüklerken 100% çalışıyor idi. 10 kere denedim bu arada sana yazdıktan sonra aç kapa yaptım. her kapanıp açılışta boot hatası veriyor. mantık olarak c yi görmuyor dersin. girip biosa bakayım dersin. boot hatası verirken mouse calısıyor fakat klavyeye elektrik gelmiyor. dolayısıyla biosa girip bakma şansımız olmuyor. kapatıp açtığımız zaman bu olanlar standart. fakat güç kaynagını off/on yapınca bilgisayar normale dönuyor. klavyede calısıyor, biosa da giriyoruz hersey normal. zaten biosa gerekte kalmıyor bilgisayar acılıyor. çok ilginc gercekten. hanım sabahtan beri simste. toplamda 8 saat oynadı diyebilrim. gpu-z programının loglarına bakıyorum. hersey o kadar standartki. grafik kartı oyun ile ilgili kılını kıpırdatmamış bile. yani 49 derece calısmıs butun gun v.s. butun degerler 1% oranında değişim gösteriyor. yani cihaz cok rahat calısıyor gibi gorundu bana. tabi işlemci ne durumda onu bilmiyorum. çabucak alt+tab+görev yöneticine baktıgım zaman işlemci 100% ile calısıyor. grafik kartı ile ilgili standart sorunların hic biri yok. yani ekran kararması, goruntu kayması falan gibi bilindik hicbir hata yok. bir tek bilgisayarı kapattıktan sonra, acılırken boot hatası. klavye ne alaka abi. klavye calısmıyor ya. dolasıyıla girip biosa bakamıyorum hard diski mi görmuyor ne oluyor diye. ha birde CD surucuyu cıkartmıştım en basta watt yetmez diye. ondan mı yapıyor bilmiyorum acıkcası. i5 li sisteme 2080s i takma sebebim ise, kart bozuksa falan, anakartı veya birseyi yakacaksa, eski bilgisayarı yaksın, yeni bilgisayarı riske atmayım diye taktım. hic böyle birsey yasamasaydık 2 saat icerisinde cıkartıp 1070 i geri takacaktım. şimdi ise senden cevap gelene kadar hanıma oynayabildigin kadar oyna bakalım ne olacak dedim. valla saatlerdir oynuyor. non-stop. bir sıkıntı var mı diyorum. akıyor oyun diyor. arada save attıgım zaman kasıyor diyor. save atarken kasmıyordu 1070 takılı iken diyor. save olayı işlemciden ibaret değil mi? valla bilemedim üstat. ekran kartı kendi görevini yapıyor gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoch_0767 -- 31 Temmuz 2022; 0:27:53 > |