Şimdi Ara

iki bilgisayarda kablosuz bağlantı nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • wireless Router gibi kablosuz vir cihaz kullanmadan masa üstüme usb wireless çubuk taktım. (Dlink dwl g122). Bir tanede Notebook var ve üzerinde wireless var. iki bilgisayarım arasınada bağlantı kurmak istiyorum. fakat ikisindede kablosuz ağ kur diyorum kuruyor fakat taramalda bir birini görmüyor. bu şekilde kurulan ağ bağlantısı sadece adsl modemlere veya ruoterlarmı bağlanıyor. Masa üstünde internet var. buna bnoteboktan nasıl erişirim. noteboktan masa üstündeki dosyalara nasıl ulaşablirim. eskiden ethernetten çapraz kablo(cross) ile bağlanıyordum. hub olmadan. şimdi ikisindede birer kablosuz bağlantı cihazı var.(masa üsütünde usb- notebookta orjinal) Bu ikisini arasında nasıl bağlantı kurabilirim? interneti nasıl paylaştırabilirim.
    1) bunu yapan bir hazır bir software varmı? (network macig gibi)
    2) bunu ağ ayarlarımdan nasıl yapabilirim?
    3) kablosuz ağın gelişmiş özelliklerinde kablsouz aygıtın yapılandır bölmesinde bulunan gelişmi(advanced) sekmesindeki özelikleri ne olduğu hakkında bilgi veren link veririmisizniz?







  • modem in wireless değilse bu iş nasıl olacak ki gerçi sonradan wireless olan modemler var sanırım ama
  • masaüstünde usb stick şeklinde wireless takıp noteboktan desktap hardiskindeki dosyalara ulaşmak istiyorum. Masaüstü zaten diğer bir yoldan internet bağlı.
  • örnek veriyorum. iki notee book var. biri ethernet veya dialup modem ile internete bağlı. ayrıca üzerinde kablosuz bağlantı özelliği var fakat bu bağlantıdan internete bağlanmıyor. diğer bir notebooktda kablosuz ağ özelliği var. internete bağlanmak istiyor. bunuda internete bağlı olana notebooğun kablosuz ağ özelliği üzerinden önce ona, onuda paylaştırdığı kadar onun üzerinden internet bağlı olacak. peki bu nasıl olacak?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.