Şimdi Ara

Igo Amigo, Igo8 ve Piranha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önceler, igo myway kullanıcısıydım. Son aldığım navigasyon cihazında ise igo amigo mevcut. Açıkçası amigo beni şaşırttı. Ya yeteneksiz bir program ya da ben henüz çözemedim. 1. Navigasyon planlaması yaparken geçiş ekleyemiyorsunuz. İstanbul'dan Çanakkale'ye gideceğim ama Bursa'dan geçmek istiyorum diyemiyorsunuz. İstanbul Bursa rotasını yazdıktan sonra Bursa'ya gittiğinizde Çanakkale rotası yazmak zorunda kalıyorsunuz.
    2. Harita ekranında yol bilgilerine (yükseklik, kalan zaman, ortalama hız vs) çok zor ulaşıyorsunuz
    3. Navigasyon'da Gece ve gündüz olmak üzere yalnızca iki renk opsiyonu var. Var olanlar da çok soluk.Türkiye gibi güneşli bir ülkede yaz gününde ekranı görebilmek neredeyse imkansız.

    Daha önce kullandığım 3 yıl öncesnin programı igo my way çok daha yetenekliydi.

    Cihaz Piranha patriot: 128 Mb RAM, 2 Gb serbest disk alanı var. Windows CE 6.0 kullanıyor. Cihazıma Nav and go (Igo8) europe almak istedim ama işlemci olarak windows mobile olması gerekir diyor.

    Sorularım, aranızda igo amigo kullanmış birileri varsa benim yaşadığımı sorunları nasıl çözdüklerini merak ediyorum. İkincisi windows CE 6.0'da igo 8 çalışır mı. Yüklerken neler yapmam gerekiyor.


    Saygılarımla







  • Legal anlamda bu cihazlara yazılım upgrade şansı yok diye biliyorum. Yani hangi yazılımla piyasaya sürülmüşse onunla kullanmak gerekiyor.

    Ben igo8 kullandım ve memnundum. Amigonun biraz sorunlu ve kullanışsız olduğu söylemlerinden sonra onu pas geçtim. Şimdi ise primo kullanan bir cihaz alma niyetindeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.