Şimdi Ara

IDE Channel 0 no 80 conductor cable installed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • IDE Channel 0 no 80 conductor cable installed her açtığımda yazıyor epox anakart amd 2600 işlemci var açıldıktan sonra oyunlarda falan kapanıyo bazen direk oyun oybanadan kapanıyo. araştırdım int ama harddisk kablosundan kaynaklanıyordur diyor ama 3 tane kablo denedim olmadı.



  • O AMD işlemcilere dikkat et, termal koruma yok. Büyük ihtimalle bios ayarlarında shutdown temp. devrede ve ayarlanan sıcaklığa gelince sistemi kapatıyor. İşlemci fanını ve altındaki soğutucuyu kontrol edin aşırı toz pislik vs yüzünden soğutamıyor olabilir. İşlemci soğutucu arasındaki termal macun özelliğini kaybetmiş olabilir yenilemek gerekli.

    IDE hatasına gelince 2 tür kablo var, biri kalın damarlı 40pin diğeri ince damarlı 80pin. Harddiskin ATA 100-133 gibi nispeten güncel hızlarda çalışması için ince damarlı 80 pin kablo gereklidir.

     IDE Channel 0 no 80 conductor cable installed




  • arkadasa katılıyorum ve amdnın ısınıyor dedııklerı ıslemcı onlar cok az ıslemde yapmalarına ragmen ınanılmaz derecede ısınıyorlar nedensızce o yuzden everest adında bir program var o programla bılgısayarın acıldıgında cpu sıcaklıgını kontrol ederekte bu ıslemde gorebılırsın cpu sıcaklıgı gpu hdd anakart butun sıcaklıklara o programla bakabılıyorsun bunu denersen sorunun ortadan kalkıcagını dusunuyorum...
  • everest i açıyorum 40-45 derece falan oyunda 55-60 en fazla oluyo bios taki otomatik kapamada kapalı ama şu kablo yu alıp deneyeyim.sağolun
  • SAĞOLUN ARKADAŞLAR OLDU.ŞİMDİDE USB DEN KOPYALAMA SORUNU VAR KOPYALAMA YARIDA KESİLİYO VE CİHAZI ÇIKARIP TAKMADAN GÖRMÜYO.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.