Şimdi Ara

iCloud yedekleme ilgili bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Arkadaşlar ios'ta yeniyim. Iphone 13 128gb aldım severek kullanıyorum. Bugun iCloud için 50Gb paket aldım fotoğrafların yedeklemesinide açtım icloud ayarlarından fakat bir sorum var.

    Sanırım telefondan sildiğim zaman otomatik olarak iclouddanda siliniyor. Silinmemesini nasıl sağlayabilirim? ya da bazı fotoğraflar telefondanda sildiğimde iclouddanda gitsin bazıları telden silsemde icloudda dursun. Bunu nasıl yapabilirim?

    Teşekkürler şimdiden..




  • Hocam bak şimdi. Cihazında bir fotoğraf var tamam mı. Bu fotoğrafı sen fotoğraflar uygulamasında görüyorsun ama bu fotoğraf aslında senin cihazında yüklü olmuyor. Yani sende sadece önizlemesi görünüyor. Sen fotoğrafa özellikle tıklayıp açarsan fotoğrafı indirip netleştirip sana öyle gösteriyor(belli bir süre geçtikten sonra tekrar bellekten siler yine önizlemesi kalır)Buna sen müdahale edemiyorsun. Yani bir fotoğrafı SADECE fotoğraflar uygulamasından silebilirsin. Sadece iCloud dan sileyim gibi şeyleri sen ayarlayamıyorsun.Yani bir fotoğraf hem iCloud’da hem cihazda aynı anda yer kaplamıyor.

    Ha dersen ki , benim elimde bir fotoğraf var. Bu benim galerimde gözükmesin ama iCloud a upload yapabileyim…

    O zaman dosyalar uygulamasında iCloud Drive ın içine o fotoğrafı ayrıca kopyalayıp göndermen lazım. Ondan sonra galerinden silebilirsin ama o da tekrar indirmediğin sürece galerinde hiç bir şekilde görülmez sadece dosyalar uygulamasından iCloud Drive a girerek görürsün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlidqyi -- 28 Haziran 2022; 0:41:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.