Şimdi Ara

İçinde Bulunduğum Telefon Sorunsalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iyi forumlar. Ben 12.Sınıf dil öğrencisiyim. 1 yıl kadar önce telefonum arıza çıkarmaya başladı, sene başında da kullanılamaz hale geldi. Sadece müzik dinleyebiliyorum ekran gittiği için, o da aşağı sınıftaki gürültüden ötürü boş derslerde ders çalışamıyorum, adamlar nasıl bir süreç geçiriyorsa artık güreş falan yapıyorlar 5 dklık hoca yokluğunda. Kamera lazım oluyor, whatsapptan soru sormak gerekiyor, online sözlük lazım oluyor(Sözlüğüm var ama yeterli olmuyor bazen), yani okuldayken diğerlerine bağımlı yaşıyorum. Şu an kullandığım telefon da bu;
    İçinde Bulunduğum Telefon Sorunsalı

    Sonuca gelecek olursak ben 2 yılı yakın bir süredir motosiklet almak için biriktiriyordum, işe falan girdim fakat birikmedi yeteri kadar. Vergiler falan da iyice artınca motosiklet hayalim ulaşılamaz oldu. Bankadan 2000 tl çekip(4000 liram bankada,1000 lira da nakit olarak bulunduruyorum) annemden 2000 babamdan da 500 lira destek alabiliyorum ve sonuç olarak iPhone 8 Plus almayı düşünüyorum. Ya da ürününün arkasında duran herhangi bir firmadan bir telefon. Kullandığım telefonlar genelde benden çok teknik serviste durduğu için ve kullanıcı hatası denilerek geçiştirildiği için artık uğraşmak istemiyorum, uzunca bir süre kullanmak istiyorum. Normalde böyle şeyler istemem fakat heveslendim nedense. Sizce gereksiz bir şekilde pahalı bir istek mi yoksa mantıklı bir düşünce mi? Ya da paran dursun bir kenarda daha uygun bir şeyler al mı? Veya hiç harcama daha faydalı yerlerde kullan mı dersiniz?







  • Ürününün arkasında duran firmalardan sadece Huawei var. Iphone ye falan bakma sen, onlar da sorun çıkarmaya başladı artık. Huawei'nin uygulamasıyla onayladığın zaman telefonunu gelip adresinden alıyorlar, öyle düşün yani gidip telefona da 4000 5000 gibi rakamlar verme, huawei p10 lite yeter sana, 1500 lira mis gibi telefon sıfır kasma, on ve arka yüzeyi gorilla glass ile kaplı, ceviz bile kırabilirsin telefonla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cetinsangu kullanıcısına yanıt
    Hocam okuyup cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Haklısınız çok yüksek bir meblağ o fiyat, Huawei'nin ürününün arkasında bu kadar durduğunu bilmiyordum. Düşünülebilir bence, haklısınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolunayK -- 19 Aralık 2017; 13:17:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.