Şimdi Ara

İcardi mi Drogba mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İcardi.

  • Şampiyonlar Ligi resmi ig sayfasının paylaşımlarında hala yabancı taraftarların bir zamanlar Drogba Galatasaray da oynadığı için duyduğu saygıyı görebilirsiniz. Icardi performans olarak kısa zamanda çok büyük etki göstermiş ve imajının da etkisiyle gönüllere taht kurmuştur. Şu an bir çok çocuk sırf Icardı sebebiyle Galatasaray lı olmaktadır fakat Drogba tarihe geçmiş bir Efsanedir. Yalnızca Galatasaray için değil futbol tarihine geçmiş bir Efsanedir. FIFA oyunlarında dahi Efsane kartlarında Drogba ya yer vermektedir ve uzun yıllar göreceğiz. Oyun tutkunları da ayrıca ne demek istediğimi anlar :)

  • İcardi ile drogba yı kıyaslamak bence mantıksız olur çünkü İcardi bir çok ekstra yönü olan bir santraforken drogba sadece santrafor özelliklerinde çok iyi olan bir oyuncu. İcardi için benim yapabileceğim en güzel benzetme geldiği takım olan interden 2 oyuncu olan christian vieri ve ronaldo(r9 olarak da bilinir sakatlanmadan önceki hali) karışımı bir topçu olması. İcardi r9 ın sprinter yapısına az da olsa sahip en azından bir santrafora göre çok daha iyi bu konuda. Ek olarak da vieri nin bitiriciliği ve gücü var. Omuz darbelerinde istediğinde gayet güçlü tepki verebiliyor. Tip olarak da gene bu oyuncular gibi eli yüzü düzgün yakışıklı adam. Ek olarak geride top çevirirken bir 10 numara gibi oyun kurma becerisine de sahip. Bu sayede takımın 10 numara eksiği de bir yönden kapanmış oluyor. Kısacası böyle çok yönlü ve düzgün kişiliğe sahip bir golcü bir daha Türkiye'ye zor gelir. Fırsatınız varken izlemenizde yarar görüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 5 Ekim 2023; 15:0:18 >




  • Evet Drogba daha lider ruhlu. Fakat uzun süreli bir başarı yaşatmadı Galatasaray'a. Eğer İcardi'nin sayesinde, öyle ya da böyle desteğiyle şl gruplarından çıkarsak(hatta daha da yukarısı çok güzel olur) benim cevabım net İcardi olur.

  • Yaşım gereği galatasarayı 2005ten sonra tam anlamıyla hatırlayacak derecede seyretmeye başladım, Icardı için şunu söyleyeceğim böylesini ben görmedim, en iyisi diyebilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence Zaniolo.

    Çünkü Fener’e en güzel o sapladı 😍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.