Şimdi Ara

İ7 işlemci sıcaklık normal mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bir sorun olucak bu i7 920 ile i7 930 un overclock kapasiteleri aynımıdır hangisi overclock ta daha iyidir ?
  • benimde dün aldığım i7-860 serisi işlemcili bilgisayarımda sıcaklık sorunu var acaip bi şekilde. Açılış sıcaklığı 60 derecelerden başlayıp ufacık yükde 75-76 seyrediyor. Acaba napmam lazım fanın takılmasında vs bi sorun yok. Bi yardım lütfen :(
  • i7 ler ısınma açısından liderliği amd den aldı gibi görünüyor..i7 kullanıcılarının birçoğunda ısınma problemi var..
    acılıs sıcaklıgı cok gibi..emin misin fanın oturdugundan?cıkartıp yenıden tak istersen bazı durumlarda yarım cm kaymıs bıle olsa cok sey değiştiriyor..fan da sorun yok kesinlikle diyorsan herhangi bir 0/c denemesı yaptın mı?yaptıysan değişiklikleri geri al..kasa ıcı kablolama vs ısıyı bu kadar yukseltmez..sende baska bır sorun var gibi...mümkünse baska bır sogutucu takıp denemeye calıs..bılgısayar calıstıgı sırada sogutucuya hafıfdokun ne derece sıcak.bayagı sıcak olması el yakması lazım eger normal takılı ıse..
  • i7 930 kullanıyorum, hava sıcaklıklarının da artmasıyla masaüstünde cpu kullanımı 0 - 5 % iken cpu sıcaklıkları 33 ile 43 arasında değişişyor. soğutucu da noctua nh-d 14. Amd çok serin işlemciler üretiyor.. Intel'le kıyaslama yapmamak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.