Şimdi Ara

İ20 - Polo - Corolla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.


    200-230 bin aralığında otomatik güncel kasa ve donanım olarak dolu bir araç arıyorum, üç araç arasında kaldım. Elite paket 1.4 i20, Dream paket 1.5 corolla ve 1.0 comfortline Polo (sunroof ve cc ekstralı).


    i20 en dolusu ve herşey var. Bir tek apple car play yazmıyor ondan şüpheleniyorum. Fiyat 209 bin. Diğerlerinde olmayan kablosuz sarj bile var,

    Corolla da yağmur - park sensörü - kararan iç ayna ve sunroof yok. Diğerlerinde farklı olarak elektronik park freni ve arka kol dayama var. Metalik renk Fiyat 230 bin.

    Polo da sis farı, otomatik katlanan dış ayna yok.metalik renk, Sunroof ve cc olunca fiyatı 227 bin


    kullandığım araba 2011 model manuel 1.33 terra sporty paket toyota yaris. Çok km yapmam 10 yılda, 50 bin yeni yaptım. Yeni aracımdan otomatik vites, kol dayama, cc, yardımcı donanımlar ve sunroof gibi şeyler bekliyorum, aslında değişikliğe değdiğini hissetmek istiyorum. Bunun yanında, sürüş konforu, hızlanma, yakıt, 2. El vs de önemli yine.


    Yorumlarınızı bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash_bandicoot -- 4 Nisan 2021; 1:27:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba, ben de ilk arabami alacağım nasipse. Bu arabalara ilaveten scala, yeni Stepway, Kia Rio hb ,arona ,kamiq araştırdım. Bütçemize göre 2021 model Kia Rio hb alacağız gibi görünüyor. Elegance donanım 202900 TL. Pazartesi bayilere soracağım. Halojen far var,lastikler 15 bunlara çok takılmadım. Takilmak gerekir mi acaba ?Ben de sizden yorum bekliyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halojen far ve lastikler çok önemli değil bence ama hız sabitleme apple car play gibi özellikler önemli. Özellikle uzun yolda Hız sabitleme ve navigasyon çok işe yarıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ20 hepsinden çok yakar... yaa boşver, hic birisi 1.33 yaristen cok çok iyi, performanslı, ekonomik araçlar değil. Hem araban daha uzun süre sorunsuz binilir. Uzerine koyacağın parayla yatırım yap bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crash_bandicoot C kullanıcısına yanıt

    Benim bütçeye göre Kia Rio hb o zaman :) ben biraz daha güvenlik kısmına önem veriyorum. Hava yastığı mesela baz modelde standart kiada. Navigasyon, carplay tabi olsa çok daha iyi ama adamlar otvden dolayı LED far koymuyor %80 dilime girmesin diye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel corsa da bakılabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozenc_35f

    Merhaba, ben de ilk arabami alacağım nasipse. Bu arabalara ilaveten scala, yeni Stepway, Kia Rio hb ,arona ,kamiq araştırdım. Bütçemize göre 2021 model Kia Rio hb alacağız gibi görünüyor. Elegance donanım 202900 TL. Pazartesi bayilere soracağım. Halojen far var,lastikler 15 bunlara çok takılmadım. Takilmak gerekir mi acaba ?Ben de sizden yorum bekliyorum :)

    Bütçenize yakın Scala elite bulabilirseniz her konuda sizi oldukça memnun edecektir.

    Rio güncelliğini yitirmiş bir otomobil.

  • Al-satçı galericilerde 240-245 e tüplü elegance civic bulunabilir. Sırf tüpü corollanın fiyatına ekleseniz, civicteki ekstra donanımlar için çok komik bir meblağ Ödemiş olursunuz.

    Civicin piyasası corolladan baya iyi. Corolla çok iyi bir araç olsada ikinci elde dede arabası imajından millet gidiyor reno, Citroen vs alıyor corolla almıyor.

    Bayiler geçen ay 240 istiyordu. Bu ay bence 250 den fazla istemezler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ20 de hem android hem apple car play var hemde en dolu pakette extra ozellikler le. Ben olsam corolla alırım sonuçta C segment ve konforlu bir araç B hb. Araçlarla kıyaslanmaz. Ben hanıma i20 Alırken Corolla almak istedim ama araç yoktu ve teslim tarihi veremiyorlardı hanımda Corolla yı cok buyuk bulunca i20 aldım ama Corolla bulsam alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbette ki Polo alınır. Pololar şu an çok iyi fiyata satılıyor. Tam bi f/p. Üstelik diğerleri ile polonun ikinci el değerleri karşılaştırılamaz bile polo reşat altın gibi.

    İ20 ile corollo arasında kalite açısından değil sadece boyutsal olarak fark var. Polo ise bunlardan kalite ve prestiji ile çok önde duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim mantalitem her zaman şu olmuştur. B sınıfı sıfır araca vereceğim parayı C sınıfı 5-6 yaşındaki ikinci ele veririm, yada D sınıfı olur. Aradaki uçurumu ve ne demek istediğimi net anlarsınız.
    230 bine ;

    2015- Mondeo
    2017- Focus
    2015- İnsignia - Astra
    2015+ Superb
    2015+ 508

    Ben olsam bunlara bakardım. 50 bin km altı olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.