Şimdi Ara

Hyundai Era almak üzereyim tavsiyeleri bekliyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-garantili-11-000-km-de-sifir-ayarinda-hyundai-era/detay/
    Arkadaşlar bu arabayı almayı düşünüyorum. 1000 lira indirim yaptılar. Pahalı mı, alınır mı? Tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum!



  • ilanı inceledim çok temiz arabaya benziyor aynısından 1.4 bende de var sınıfına göre gayet iyi bir araba kendi izlenimlerimi aktarmak istiyorum. Öncelikle bu kasaya 1.4 motor seçeneğini koyan zihniyeti kınıyorum bence yeterli değil uzun yolda 1.4 beni bazen zor durumda bırakıyor yüksek hızlarda deviri düşürürseniz kendi bayağı bir zor topluyor ayrıca bu arabaların 1.4 motor olan modelleri benzini çok seviyor hyundai'nin DOHC motorlarının yapısındanmıdır nedir bilmiyorum ama çok yakıyor özellikle çok km yapmamış olanlar biraz daha fazla yakar çünkü motor yeni bu yüzden aracın uzun vadede size ne kadar yakıt masraf'ı yapacağını göz önünde bulundurun. Tavsiyem mutlaka kalite bir marka ve iyi bir ustaya götürerek LPG taktırın bu şekilde ekonomik bir araba olacağına inanıyorum. Bunun dışında aracın süspansiyon sistemin biraz konforsuz olduğunu söylemeliyim yüksek hızlarda zıplamaya meyilli bir süspansiyonu var aracın yalıtımınıda biraz başarısız buldum motor sesi olarak hiç sorun yok ama yüksek hızlarda yolun sesi içeri fazla geliyor gibime geldi biraz baş ağrısı yapıyor çok önemli değil aslında bunların dışında LPG takarsanız kibar ekonomik tipik bir aile arabası olur.




  • Tavsiyelerin için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.