Şimdi Ara

Hyundai Elantra Coupe FX 2.0 1997-1999 Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Korona dönemi araç kullandığım yok 1 senedir yazık yatıyor, fiyatlar uçtu gitti. Kendi aracımı satıp yarı fiyatına otomatik araç bakmaya karar verdim.

    Elantra kasa Hyundai Coupe 2.0 motor 4 ileri otomatik vites aracı nasıl bilirsiniz alınır mı? İnternette çok fazla yorum bulamadım hep üst kasayla ilgili konuşuluyor.
    Motoru nasıldır? 130 beygir 180 tork 2.0 13litre fabrika verisi şehir içi
    Bir forumda motoru çok narin elinize alırsınız yazmışlar. Bu tarz sorunlarını bilen var mı?
    Elantra II 2.0 yumurta kasa ile tamamen aynı diye okudum.

    Sırf Coupe, ve ucuz fiyata ABS airbag gibi özelliklerden sebep bakıyorum.
    Yoksa gönlüm Honda Civic EG6 hatchback lerde.
    Hyundai Elantra Coupe FX 2.0 1997-1999 Nasıl Bilirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitmaker -- 21 Aralık 2020; 3:26:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bahsettıgınız kasa bu mu? elantra coupe olarak bulamadım.




    Hyundai Elantra Coupe FX 2.0 1997-1999 Nasıl Bilirsiniz?
  • Hyundai Coupe 1. Gen
    Ama Elantra Coupe diyen de çok gördüğüm kadarıyla
    Hyundai Elantra Coupe FX 2.0 1997-1999 Nasıl Bilirsiniz?
  • Kitmaker kullanıcısına yanıt

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-spor-fx-otomatik-coupe-879732984/detay


    tamam buldum ilan bi tane.


    arabaya gelecek olursak eger, bana göre alınabilir model. hatta ben daha alt kasa bakıyordum geçen sene. hyundai s coupe. bu biraz daha eski model ve 1.5 motordu. 7 bin ile 18 bin arası fiyatı vardı. babam tutulmaz bu kasa diye almaktan vazgeçip uno aldı. içimde hala kaldı bu araba. dediginiz arabaya baktım. fiyat olarakta cazip, bu fiyata getz bile alamazsınız. ki 2bin motorlu harika bir araba. yakıt olarak biraz üzebilir ama performans olarak çok harika bir model. yorumda ilk bahsettiğim ve fotoğrafını attıgım kırmızı coupe, avrupada tiburon olarak geçiyor ve çogu yarıs oyununda bulunan bir model. yani öyle kucumsenecek bir model değil. test etme sansınız olursa bı test edın, içiniz yatarsa alın. parça sıkıntısı olarak sıkıntı cekmeyecegınızı dusunuyorum cunku bunlar bılınen kasa elantra accent ıle uyumlu parcaları var dıye bılıyorum.


    benım gecen sene almak ıstedıgım scoupe buydu.


    Hyundai Elantra Coupe FX 2.0 1997-1999 Nasıl Bilirsiniz?




  • Motoru çok narin elinize alırsınız yazmışlar bir forumda o kafama takıldı. Elantra ve Coupe olarak gecemi bunları araştırmaya verdim. Ben zaten devirli kullanan biriyim otomatiği dahi, boşu boşuna motor masrafı çıkmasın. Çünkü yazan kişi anısını anlatmış 2 defa motor yaptırmakla alakalı ama onun arabası kusurlu olabilir ya da direkt bu motor gerçekten narin olabilir. Umarım forumda tecrübesi olanlar vardır yarın sanayide bir dolaşacağım Hyundai ustalarını
  • Kitmaker kullanıcısına yanıt

    ılk aracımı alırken bana uno al acemılıgını at, sorun cıkarmaz zaten bos araba dedıler. 4 kere yolda bıraktı. satıp duzgun bır temız tempra buldum. d segmentin tadına eski modelde olsa bakalım dedik. etraf hemen atladı " o araba çok fazla sıkıntılı, elektronikten tut, ön takımına kadar seni üzer. yakıtı resmen içer." bunları demelerine rağmen o arabayı babam aldı geldi ve yaklaşık olarak 1 senedir çok şükür sıkıntısız biniyorum. daha yolda bırakmadı ve uzun yollarda bana çok güzel eşlik etti. konforuna denecek yok.


    kısaca demem odur ki, pek fazla etrafın ne dedıgıne bakmamak gerek. araba o adamın elinde kalmıs olabilir fakat bu aracın guncel durumu ve kullanım tarzına gore de degısır. apacilerden alınan şahinler - e30 lar nasıl dökülüyorsa, emekli amcadan alınan bir e46 kasanın berrak temizliği göze çarpabilir.

  • 2 Ustadan aldığım bilgiyi ilerde araştıran olur diye yazıyorum.

    1.6 motora bir şey demiyorlar ama 2.0 motorun parçası çok pahalı az ve motor narin sorunlu diyorlar. Araba seçen ustalardan biri parasıyla da olsa ben elimi sürmüyorum 2.0 Elantra dohc motoruna diyor. Krank sensöründen zincirine sorun diyorlar. Hem zincir hem kayışlı modelleri varmış galiba. Birkaç sorun daha saydı ama net alınmaz gözüyle yaklaştığından dinlemedim.

    Güvenlik paket 1.4 ies çok daha mantıklı geldi zaten geçmişte de çok Honda bindim, bildiğim camia olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiburon diyorlardı buna
  • Biraz geç oldu ama 25 yıldır bu arabayı kullanan biri olarak yazayım. Gençliğimde aracı hoyratça kullandım. Hoyratça derken süratten bahsediyorum tabii. Hala da öyle kullanıyorum. Aracım şu anda 145 bin km de. En ufak bir sorun yaşamadım. Zamanla yıpranan parçalar dışında bir dert veya kronik bir sorun asla çıkarmadı. 2 bin motorlar için neden nazik dediklerini anlamıyorum üzerindeki motor mitsubishi evo dakinin turbosuz olanı. Gayet iyi bir motordur. Şimdiye kadar ben bozamadıysam kimse bozamaz sanıyorum. Konforu, iç ve dış dizaynı hala dikkat çekici. Yolda da beni üzmüyor, şoförlüğünüz iyiyse süper spor araçların dışında hepsine kafa tutabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum, müziği sonuna kadar açıp kadranı 240 a dayıyorum gerekli durumlarda... İstesem mercedes ya da bmw gibi bir markaya geçebilirim ama bunun zevki gerçekten bir başka temiz bir tane bulsam onu da alırım. Hatta onu ufak bir gıdıklar 300 500 beygire çıkarıp geceleri 3. köprü yolunda gençlerle kapışırım. Tabii bu ekonomik şartlarda burası biraz hayal ama... Zaten bu hali de yeter





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.