Şimdi Ara

Hypack HYDROGRAPHIC SURVEY SOFTWARE Paylaşımları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Su altı ölçmeleri ile alakalı bu güne kadar gördüğüm teknik olarak gelişmiş en iyi yazılımdır hypack. fladermaus un yansıma noktaları silme konusundaki ününü duymuş olsam da deneme fırsatı bulamadım malesef.

    Kullanıcı sayısı 3 tarafı denizlerle çevrili ülkemizde çok az bu tür teknik spesifik yazılım donanımların... tarihimize baktığımızda eskiden beri denize yatırım yapmayan bir ülke olduğumuzu görüyoruz. denizcilik deniz inşaatları gibi konular ve bu konulara hizmet veren teknolojik gelişmeler pek populer değil ülkemizde. Bu program ve programın entegre olabildiği donanımlar ile alakalı sorun yaşadığımızda yabancı kaynaklardan cevap bulabilmekteyiz. Bu başlığı açarak bu teknolojiyi kullanan türk insanlarını bir noktada birleştirmek, tecrübelerini, bilgilerini paylaşabileceği bir platform oluşturma amacındayım.

    Şu an cevap aradığım bir soru ile başlamak istiyorum:
    - Hypack üzerinde multibeam verilerini işledik, final product içerisinden dwg olarak 1m*1m karelaj şeklinde renkli derinlik haritası oluşturacağız. Normalde autocad içinde açtığımda her aralık için bir renk layer şeklinde renkli harita çıkıyordu,bilgisayarımı formatladıktan sonra sadece siyah renk olarak autocad içinde bir layerden ibaret dwg dökümanı üretebiliyorum.

    color settings içerisinde set band değerleri normal.hypack içinde renkli görüyorum. Final product export options içerisindeki renk ile alakalı ayarları kontrol ediyorum bir sıkıntı göremiyorum. başka nerede nasıl renk ayarı yapabilirim? Bilgi paylaşıldıkça çoğalır.

    Multibeam survey ve deniz inşaatında kullanılan konumlama-derinlik ölçme-otomasyon teknolojileri konusunda her türlü bilgiyi paylaşabiliriz, soru olarak sorabiliriz diye düşünüyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamsizster -- 9 Mayıs 2016; 10:02:51 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.