Şimdi Ara

Huawei Sar değeri hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Huawei telefonların sar değerleri hakkında çok fazla bilgi dolanıyor. Ben de çift sim kartlı Mate 9 kullanıcısı olarak bunu biraz kafaya taktım ve Huawei desteğe yazdım. Gelen cevap aşağıdadır.
    Sayın Müşterimiz,

    Müşteri Hizmetleri kanalımız aracılığıyla bizlere göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederiz. Sizler için sağlayabileceğimiz her türlü destek ve iyileştirme çalışmaları için yeni öneri ve ihtiyaçlarınızı bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz.
    Mate 9 için rapor edilen en yüksek SAR değeri kulakta kullanım için test edilirken 1.64 W/kg, vücutta uygun biçimde kullanımda 1.36 W/kg'dır.
    ABD sınırları içerisinde, Federal İleşitim Komisyonu (FCC), satılan telefonların 1 gramlık doku üzerinde 1.6 W/kg veya daha az SAR düzeyine sahip olmasını gerektirmektedir. AB bölgesinde ise SAR sınırlarını IEC standartlarını takip ederek CENELEC belirlemektedir. Cep telefonları ve diğer elle tutulan cihazlar için SAR sınırı ortalama 10 g doku üzerinde 2 W/kg olarak belirlenmiştir (IEC 62209-1).

    SAR değeri ölçümleri, hem telefonlar piyasaya çıkmadan çıktığı ülke kurallarına göre kontrol edilmekte, hem de Türkiye’de satılmadan önce BTK tarafından gerekli tüm kontrolleri yapılmaktadır.

    Mate 9 model Huawei cihazımızın SAR değerleri de tüm bu uluslararası kuruluşlar ve BTK'nın belirlemiş olduğu değerlerin oldukça altındadır, ayrıca belirtilen bu değerler günlük hayatta ulaşılması teknik olarak neredeyse imkansız, cihaz satışa çıkmadan önce özel testler sonucunda kontrol edilen, fiziksel olarak mümkün olabilecek en yüksek değerlerdir. Dolayısıyla cihaz kullanımı ile alakalı herhangi bir sorun yaratması kesinlikle söz konusu değildir.


    ''Müşteriye ayrılan zaman en değerli üründür'' anlayışı ile sizlere en iyi hizmeti vermek için iletişimimizin devamlı olmasını dileriz.




    Saygılarımızla;

    Huawei Çözüm Merkezi

    Huawei Türkiye







  • p9 lite için onay aldığı fcc raporuna göre

    max sar değeri ilginç wifi 802.11-b de

    802.11-b standart modem kalmadı

    diğer değerler düşük.

    hem gsm hem bluetooth hem wifi aynı anda açıksa yaklaşık sar değeri bir civarında

    tabiki samsunglar kadar iyi değil
    ancak sony asus iphone htc lenovo vs. değerler benzer
    rakiplerinden kötü değil

    mate9 için de fcc raporu araştırılabilir
    teknik olarak belki sonuçları benzerdir veya
    kasa ,anten yerleşimi,modem farkı vardır sonuçları
    farklı da olabilir.

    p9 lite kıyas ve fikriniz olsun diye yazdım

    p9 lite başlığındaki​ fcc linkine bakabilirsiniz

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=124121369



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep -- 28 Şubat 2017; 23:36:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yine de yüksek değil mi?



    Eee Samsung nasıl yapıyor Peki?



    S7 Edge yanlis bilmiyorsam en düşük sar değerine sahip akıllı telefon olsa gerek..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yinede yüksek arkadaşlar yasal limitin üstüne zaten çıkamıyorlar eyvallah yani zarar olur olmaz daha net olarak ıspatlanmış bir durumda yok. Ben sürekli telefon elinde olan biri olduğum için 1.00 W/kg değerin altındaki cihazlardan yanayım. Çoğu yerde lafı geçen 1 değerin altı cihazları satın alma tavsiyesi zaten. Nokia cihazlar da da mesela çok fazla sınıra kadar dayanmışlar, sadece Nokia 6 düşük 0.490 W/kg baş bölgesi 0.710 W/kg vücut bölgesinde. Diğerleri mesela Nokia 5 modeli 1.850 W/kg vücut demiş. Görüşürken kulaklık takarsın zarar aza iner ama kafa değerinden daha önemli vücut sürekli üzerimizde, wifi açık bluetooth açık mobil veri açık. Genelde bana pimpirik olma diyorlar ama uzun vadede görülüyor bunların zararları riske atmak tedbirsizlik diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.