Şimdi Ara

Huawei, iPhone almak için sıraya girenlere ücretsiz powerbank dağıttı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
4.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hesap makinesi yavvv ama tükenmişlik sendromu olanlara iyi gelir iphone

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkesin powerbanka ihtiyacı olabilir.10,000 mAh powerbankla kampa gidilebilir, güzel hediye 😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 21 Eylül 2018; 16:57:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Helal olsun Huaweiye adamlar biliyor ne olacağını 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme desteği evet berbat. Ama bu onu teknolojik olarak geriye düşünmüyor. Teknoloji dediğin şey bambaşka bir şey. İşlemci konusunda haklısın rakiplerinin önünde. Ama kamera, ekran, batarya, depolama, ram bunların hepsinde geriden geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Huawei'nin izniyle." derken?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyiymiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaş ,

    İyidir hoştur da Apple kullanma sebeblerinden biride Türkçe hizmet ,

    siri bu konuda büyük bir nimet Komutları Türkçe algılıyor ,

    Hatta görme engelli birisi bile Siri yardımı ile birçok işini hakediyor .

    Felçli adam komut vererek arama yaptırıyor,mesaj gönderiyor ve daha neleri .

    Apple watch ⌚️Saatini alıyorsun Türkçe hizmet ,

    AirPods alıyorsun o da tam uyumlu çalışıyor.



    Android cephesinde ise daha böyle bir şey yok .

    Saatlerde Siri gibi Türkçe anlayan asistan yok .

    Çok eksik var bana kalırsa Android cephesinde, ne zaman düzelir bilmiyorum ama Apple gibi olmaları zor görünüyor .

    Apple fiyatları pahalı kabul ediyorum ama Androidin ilerlemesi gereken çok konu var .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ffrisby kullanıcısına yanıt
    Türkçe destekli sanal asistan dışında hepsi var Samsung'da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: intel7mix

    Yurtdışındada değil merak etme sen. Kimse telefona o kadar para vermiyor. Veren kitlenin sayısı sınırlı.
    ama rekorlar kıracak yine yurt dışında
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    Hadi kamera sektörün gelişmesine bağlı olarak ileride değil diyelim. Fakat ekran, depolama ve ram ne alaka. Ekran zaten Samsung'un ürettiği OLED, daha ilerisi varsa söyle bilelim. MicroLED mi varda kullanmadılar. Veyahut piyasada hacimli üretimi yapılan 1 TB dahili hafızalı telefonlar var da bizim mi haberimiz yok. Android'li telefonların 8 GB ile yaptığını iPhonelar 4 GB ile yapamıyor mu?

    Pehhhhh...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar iphone’la bozmuş kafayı be baksana

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Alan kitle telfonu değil markayı alıyor. Saygıyı almak istiyor. Aynısı nasıl Türkiyede varsa oradada var. Amerikadaki kişiler ruh hastası düzeyde sağlıkları çok sağlı değil. Pompalı ile değsetleri görmüşsündür. Türkiyeyi kötülerler ama amerikada çok farklı değil. Oradada yoksulluk var evsizlik var. Kimse bunu gidip çekmez. Amerikan rüyasını size gösterirler. Gidersiniz ve öyle olmadığını görürsünüz. Polisle işiniz düşmesin ve çok zıt giderseniz açımaz mermiyi sıkar. Amerika o kadarda iyi değil. Konu neden buraya geldi bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafasc

    Iphone alıp ta kendini apple 'ın ceo su sanan zihniyete hastayım. Stockholm sendorumunu andırıyor.
    Apple'in guzel taraflarini soylemeyelim mi? iPhone kullanmiyorum ama telefon birinci onceligim olsaydi son cikan iPhone XS Plus'i tercih ederdim. iPhone ciktiginda Android diye birsey yoktu. Android telefonlarda guncelleme diye birsey dogru duzgun yok, guvenlik aciklariyla dolu cep telefonu Android. Bir tane Apple Trackpad 2 aldim, hayatimda boyle dizayn edilmis bir cihaz gormedim. Touchpad'in icine haptic engine koymuslar, mekanik bir parcasi yok touchpadin, butonu falan da yok, tum yuzeyi dokunma miktarina duyarli ve ayni zamanda buton gorevi goruyor, ayrica tum yuzeye 3D touch ozelligi eklemisler. Yuzeye bastirinca tiklama hissediliyor ve sesi geliyor haptic engine'den, biraz daha sert bastirinca daha yuksek bir tiklama sesi geliyor, tiklama sesi de kisilabiliyor ayarlardan. Pahali bir touchpad fakat o konforu gorunce fiyatini tamamen hakeden bir cihaz oldugunu goruyor insan. Ayni sekilde Logitech touchpad aldim, dokunmatik yuzeyi touchpad'in tum yuzeyini kapsamiyor, touchpadin butonlari asagida ve Apple'in touchpadindeki gibi degil, tum touchpadin tamamini kapsamiyor, alt kisimda iki tane kucuk dugme. Yuzeyi cam degil plastik ve kaygan bir yuzey degil. Yani Apple'in CEO'su olmadigimiz icin Apple'in rahat ve kullanisli urunlerinin ozelliklerini soylemeyelim mi? Huawei gidip iPhone'un centigini telefonuna ekliyor, telefonun alt kismina da bi okadar daha bosluk ekliyor, simdi Huawei'yi mi ovelim?? Eger ust kisma centik eklenecekse ekranin alt kismina bosluk eklemenin ne anlami var? Yok eger ekranin alt kismina bosluk eklenecekse ust kisma centik koymanin ne anlami var? Huawei de Apple'in bir urunu kadar guzel ve innovatif bir urun yapsin, Huawei'yi de ovelim. Var mi Huawei'nin oyle bir urunu??




  • Bütün firmalar Apple la uğraşıyor
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    İşte kendisi daha iyi bir ekran üretemediği için (hiç üretemediği için) rakibinin teknolojisi kullanıyor. Bu da onu geriye düşürüyor. Pil konusunda Samsung zaten tartışmasız en iyi üretici. Depolama konusunda kapasite değil okuma yazma hızlarından bahsediyorum. O alanda da Samsung ve diğer Android amiral gemileri iPhone ların önünde. Ram konusunda haklı olabilirsin. Öküz gibi 8gb 16gb ram koymak marifet değil önemli olan onu verimli kullanmak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de var mı almasam bile sıraya girerim bedava Powerbank yaşa Huwei!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim burda olsa gider powerbankı alır sıradan cıkardık ne güzel beleş beleştir
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    Üretemediği için değil, üretmediği için. Ki Apple'ın işi Samsung gibi parça üretmek, dökümcülük, fason üretim yapmak falan değil. A ve B firması ekran üretir hangisi kendine uygunsa gider ondan alır bu kadar basit. Ekranı Samsung'tan alır seneye LG'den alır vs hangisi işine gelirse.

    Samsung her ikisini yapan bir firma. Kendin demişsin zaten ÜRETİCİ. Paraya ihtiyacı olmasa gidipte Apple'a OLED ekran üretip satar mı. Apple parasını veriyor çatır çatır da alıyor. Çünkü Samsung aynı zamanda para için parça üreten firma.

    Apple zaten parça üreten değil, olmadı. Fason üretim yapan firmalardan parça imal ettirip montajlayıp nihai ürün haline getirmek. Yazılımını yapmak, ürünü pazarlamak ve teknik destek. Bu yani...

    Ha bu demek değil ki Apple parasıyla hazıra konuyor. Aldığı patentler, tasarladığı mimarilere göre parça ürettiriyor. Mesela MicroLED konusunda Samsung ve LG'den daha çok patenti var. Gidip bir üretim fabrikası kurabilir, kendisi için parça ürettirebilir ki yapmadığı şey değil. Veyahut parça üreten firmalara(Mesela Gorilla Glass gibi) yatırım yapıp mutualist ilişki içine girebilir. Sektöre yabancı değilseniz bilmeniz lazım. Apple'ın tedarik hacmi zaten çok büyüktür bu yüzden üretim firmaları Apple'a parça tedarik edebilmek ister.

    Pili zaten Samsung/LG'den alıyorlar. Okuma-yazma hızları işletim sistemiyle de önem kazanıyor. Gidip render almaya kalktığında yine erken bitiren iPhone olduktan sonra fazla okuma-yazma hızının ne gibi önemi kalır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Yahu huawei nedir allah aşkına piyasayı çer çöp cihazlar içinde bıraktı. p9 lite die bir modeli vardı kaç kişi hatırlıyor :) ama iPhone 5s hala efsaneler arasında ios 12 ile kullanılıyor. .)

  • Huawei ince görmüş, buradaki Apple'cılar da rahatsız olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.