Şimdi Ara

Huawei'in yeni mobil işlemcisi Mali-T658 GPU'su ile geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • artik telefonlar cikmadan eskimeye basladi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt


    quote:

    Orijinalden alıntı: khaos

    elli firmanın elli defa kullandığı grafik birimini ısıtıp ısıtıp tekrar bize "yeni" gibi yutturmaya çalışan samsung'a yazıklar olsun umarım huwaei dışındada işlemcisini geliştiren firmalar artar ne kadar rekabet o kadar kullanıcıya seçenek!

    Herkes de beyin ve düşünme kabiliyeti var. Ama bu düşünmek istemeyenler neden var? Diğer taraftan bilim insanları da var . önemli olan kullanmak değil, nasıl ve ne kadar verimle kullanıldığıdır. Piyasada S4 kadar güçlü, 2-3ay içinde satışa çıkacak başka bir cihaz var mı aynı kategoride? Yok. Ip5S belki...

    Neden laf yetiştirme şekline dönüştürüyorsunuz? Haklı yada haksız bu benim şahsi düşüncem olamazmı? neden beyin/düşünce gibi insanı irrite edecek kelimelere başvuruyorsunuz?




  • gpular zaten önden gidiyor, ne yapacaksınız allah aşkına daha iyi gpuları? galaxy s2 bile son ve en iyi grafikli oyunları çalıştırabiliyorken uçup kaçmanın pek bir mantığı yok. 2 4 8 çekirdek gibi bu muhabbette. ismine baksan 8 çekirdekten 4 kat verim alırız diyorsun da %25 ya etkiliyor ya etkilemiyor. o da uygulamanın insiyatifine kalmış. atıyorum 3 yıl sonra bu gpu'nun vakti gelir, ben telefonu 3 yıl kullanırım diyorsanız da gpu piyasası öyle değil. yetersiz kalan performans olabileceği gibi teknoloji de olabilir. directx 9, 10, 11 gibi. sen uyduruk directx 11'li ekran kartıyla bir oyunu açabilirken directx 10'un amiral gemisiyle açamassın mesela. o yüzden gpu peşinde koşmanın pek mantığı yok.
  • Huawei gümbür gümbür geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: itachi237

    quote:

    Orijinalden alıntı: wolf silver


    quote:

    Orijinalden alıntı: itachi237

    bu grafik birimi galaxy note 3'te kullanılır büyük ihtimal..

    Bence exynos octa 1.8 ghz kullanilir.ve exynos octa kullanilirsa bu onun grafik birimi olamaz.yanilmiyorsam exynos 5440 in grafik birimi mali T658 dir

    bana kalırsa 5410'da kullanılmaz zaten note'da . bu grafik birimi ile gelecektir. s4'e octa yetişsin diye powervr sgx544mp3 kullandı diye düşünüyorum. eğer vakit olsa t658 kullanılabilirdi. ama satış statejisi yada mali dönemler yüzünden ertelemek istemediler s4'ü sgx554mp3 koyup geçtiler.

    Bence mali t658 kullanmaz cunku octanin grafik islemcisini gecen yok yani niye gidip rakiplerini 4-5 katlasin. Gelecek yil kullanir galaxy s4 3 kati veya bilmem kac kati daha hizli diye pazarlama yapar..simdiye kadar note ve galaxy s serilerindeki islemci ve grafik birimi ayni olmustur insallah bu sefer degistirir.mali t658 yapar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Birileri şu firmaya donanımdan önce yazılım üretme ve mevcut kullanıcıya daha fazla destek verme olayından bahsetsin. Özetle bir halt beklemiyorum. Yazılım olarak sıfır bir firma. Android al telefona yapıştır düz mantık. Ürettiği cihaza düzgün sürücü üretemeyen bir firma.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.