Şimdi Ara

Huawei Ideos U8150 video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
33.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 600ghz ilginç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Allen Walker

    quote:

    Orijinalden alıntı: ens1252
    quote:

    Orijinalden alıntı: Allen Walker Huwai türkiye pazarına iyice girmesi lazım üst modelleri getirip x5 gibi ucuz olursa ekmek su gibi satar
    Bence araştırsalar haziran ayı ve temmuz başında en çok satılan akıllı telefon nedir deseler kesin ideos x5 dir.Kapış kapış gitti telefon hiçbir mağaza siparişleri yetiştiremedi stoklarda kalmadı tedariklerde sıkıntı yaşattı bunu bu telefon yapıyorsa üst modelleri huawai türkiye pazarına getirseler zeytin ekmek gibi satar :)
    Aslında mail atsak nasıl olur, x5 in satış rakamlarına bakın üst modeller getirtirseniz daha çok satar diye.binlerce kişi atsa işe yarayabilir


    Güzel fikir bence işe yarayabilir.Herkes diğer markaların giriş seviyesi bu fiyata sattıkları kazık telefonlarını alacaklarına ellerinde verdikleri paranın hakkını sonuna kadar hakeden bir cihaz almaları daha iyi olur.Hemde f/p ürünü olan böyle telefonları Türkiye pazarına sokmaları rekor bir satış yaratabilir.




  • özelliklerde 600ghz yazmışlar mhz olcaktı
  • videoda 2048*1536 çözünürlük demişsiniz ama 3.15 MP yazmışsınız. O çözünürlük 3 MP eder.
  • Sonunda telefon piyasasına hakim olabilecek Çin menşeili bir firma çıktı.
  • Sadece mobil cihaz videolarini izleyebiliyorum yeni cikan donanim haber videolarina iphonenmdan erisemiyorum yardimci olursaniz(isiniz basinizdan askin ama bi kucuk ceviri ) sevinicem.
  • Performansı düşük olmuş şimdiki çıkan cihazlara göre x5 varken alan olurmu bilmem
  • Meşhur köprü videosu :D

    Telefon gerçekten daha iyi olabilirdi, tabii android telefona göre uyarlansaydı. Huawei'nin kötü yanı bu işte, ayarlamadan stok androidi kuruveriyor.








  • Bu telefonun işlemcisi 600 mhz değil 528 mhz ve eski bir işlemci. Bu model işlemci Android 1.5 ve 1.6 için kullanılıyordu. Android 2.2 de fazlasını beklemek yanlış olur.
  • Böyle saçma bir markaya para verilmez
    --Telefonun markası ne hocam
    --Huawei
    --?? Ne huaweou mu o da ne la gibi tepkilere hazır olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valar_morghulis -- 23 Eylül 2011; 2:17:35 >
  • ben bu telefonu almayı düşünüyorum ama kafamı karıştıran birkaç nokta var. bilenler yardımcı olabilirse çok makbule geçer.

    * bu model 8100 serisinin bir farklı versiyonu mudur, yoksa başlıbaşına bir model midir? mesela android forumlarında verilen 8100-8110 ayarları ve bilgileriyle düzenleme yapabilirmiyim?

    * bu huawei u8150yi pc ye takıp mobil internetiyle internete girmek istesem yapabilrmiyim yada nasıl yapılır. normalde samsung c3303 ile yazın bolca girdim kies programı ile, orda telefonu mobil modem olarak tanıtma seçenegi vardı. huaweinin de böyle bir seçeneği var mı?

    sonuç olarak benim için yeterli özellikleri olan bir telefona benziyor ve acilen (kurban bayramı içerisinde) elimde olacak şekilde ihtiyacım var. lütfen bilenler acilen yardım etsin. ona göre sipariş verecem.
  • Bu telefonun Turkcell T10'dan tek farkı ekranın hemen altında bulunan 4 adet android tuş ve ekranda multutouch özelliğidir. Başlı başına bir telefon değil sadece bir modelin ilerlemiş sürümüdür. Turkcell T10 kullandım ve modem olarak kullanma gereği hiç duymadım. Normal telefon olarak kullanılınca Android özelliğinin keyfini sürebilirsin ama grafik olarak 3D başarısı malesef iyi değil. Angry Birds tarzını kısmen kaldırabiliyor.
  • oyun oynamayı düşünmediğim için sorun değil. biliyorum 3d ve hd oyunlar için uygun olmadıgını. benim kullanacagım office belgesi türlerini okuma vb., arada müzik dinleme, bazen de internet. ama mesela memlekete gittiğimde orda internet olmuyor, samsung telefonumu bağlayıp vodafone cep internet paketiyle çok rahat giriyodum. bu telefonla bunu da yapmak istiyorum, malesef sitesine baktım ama pek bişey göremedim. pc suit gibi.

    neyse şimdi anladığım kadarıyla t10 rom ve ayarlarını buna uygulayabilirim heralde değil mi? madem aynı seri...
  • Hocam linke bakarsan dahili modem olduğunu görürsün. Dahili modem olmayan bir telefon ile yazılımla dahi bilgisayarını internete sokamazsın. Ürün özelliklerinde dahili modem görünüyor.

    www. h e p s i b u r a d a .com/Liste/huawei-u8150-ideos/productDetails.aspx?productId=telcephuau8150&categoryId=371946&SKU=TELCEPHUAU8150-S




  • cevaplar için teşekkürler, başka bir android üzerine forumda gerekli cevapları aldım, dediğiniz gibi modemi olduğu için direkt bağlantı paylaşımı yapılabiliyor pc ile.
  • telefona şifre koydum fakat unuttum nasıl reset atabilirim veya şifreyi nasıl değiştirebilirim menuye falan giremiyorum sadece gelen çağrıları kabul edebiliyorum
  • ya şu anda hepsibuarada.com da satılıyor 250 tl ye sızce alsam mı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.