Şimdi Ara

HTC Windows Phone 8X Türkiye'de 'Tüm detaylarıyla bu videoda' video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
8.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İos ve android severlere.
    Bilmeden, kullanmadan Windows'a taş atanlara kapak olsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sparta1903

    apple yıne bir numara windows phone ıkıncı sırada androit ucuncu sırada


    dogru soylıyenı dokuz koyden kovarlar zaten

  • o degilde apple a yazık olacak . yok yok apple a bişey olmaz dünyada ahmak çooook :D:D

  • Ben sevmedim bu windows phone 8 leri...

  • tasarım ve o arayüz tek kelimeyle rezalet kesinlikle onlardan daha iyisini yaparım

  • Yağ gibi kayıyor menüler harika duruyor eğer bu başarısını devam ettirirse yeni bir 8x kitlesi geliyor demektir.

  • Windows 8'in özellikle pc uygulamalari ile mobil uygulama ayrımını ortadan kaldıracağinı söylenmişti. Bunu ne oranda yapabildiler açıkcasi bunu çok merak ediyorum.

  • Wp7 den beri aklımda neredeyse Lg optimus 7 alacaktım gidip,sonra wp8 in tanıtımında gelen özellikler beni daha çok çekti,yeni bir os çekirdeği,c/c++ desteği ve native oyun platformu,sınırlı işlemci daha iyi optimizasyon demek kısacası sorunsuz ve gerçekten hızlı çalışan bir işletim sistemi..arayüzü insanlar neden sevmedi anlamadım bence çok sezgisel görünüyor..

  • Şahsen arayüzü beğenmedim.
  • Windows phone 8 ile ios arasında mental anlamda hiçbir fark yok, ikisi de kısıtlayıcı ve kırpıla kırpıla bu hale gelmişler. Androidde bu iki işletim sistemi kadar boş olsa uçar gider zaten. O arka planın siyah olması bile telefona hız katıyor. Zaten apple ve microsoft al birini vur ötekine. İkisi de paragöz, ikisi de kapalı kutu. Windows yazılımları kapalı kaynak koduna sahip değil miydi? mac os değil miydi?

    Daima linuxandroid, daima özgürlük, daima çeşitlilik !!!

  • Buna 1600 lira vereceğime gider Note 2 yada S3 alırım.

  • bana ayrıntılı cevap verin beyler :)

    1.w.phone'ların android veya ios gibi geniş bir marketi varmı
    2.android ve ios kefesine koycak kadar hatta androidi geçer dediğiniz kadar neyi var açıklayın çünkü bana biri gelip symbian androidi geçer demiş gibi hissediyorum açıklayın ki ona göre birşeyler şekillensin kafamda harbi çözemedim w.phone'ları
    3.telefonun donanımına lafım yok bana kalsa android 4.0 yükler devam ederim sizce windows phone işletim sistemi hüsran olurmu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: itachi237

    Arayuzu her ne kadar berbat gorunsede cok stabil ve hizli bir isletim sistemi. Belki dusunebilirim.

    anroid ten ios a gecerim ama wp sistemine sirf arayuzunden dolayi gecmem. stabil bir isletim sistemi arasam ios a geçerim zaten uygulama sikintisi yok güncellemw sikintisi yok arayuzu iyi vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venom.X

    bana ayrıntılı cevap verin beyler :)

    1.w.phone'ların android veya ios gibi geniş bir marketi varmı
    2.android ve ios kefesine koycak kadar hatta androidi geçer dediğiniz kadar neyi var açıklayın çünkü bana biri gelip symbian androidi geçer demiş gibi hissediyorum açıklayın ki ona göre birşeyler şekillensin kafamda harbi çözemedim w.phone'ları
    3.telefonun donanımına lafım yok bana kalsa android 4.0 yükler devam ederim sizce windows phone işletim sistemi hüsran olurmu


    1. Microsoft'un geliştiricilere inanılmaz büyük desteği var Windows Phone Store şu anda 120,000 uygulama barındırıyor önümüzdeki aydan itibaren hızla bu rakam katlanacak. Ayrıca şu anda bile iOS ve Android'de en çok kullanılan 100 uygulamanın 92'si Windows Phone'da da mevcut. Önemli yazılımcılarında WP pazarı ağzını sulandırıyor hala giriş yapmayanlar en kısa sürede bu platforma uygulamalarını sunacaklarını dile getiriyorlar. Kısacası önemli uygulamaların neredeyse hepsi var ama diğer platformlardaki çöp ve gereksiz uygulamalar henüz yok, maalesef birkaç aya olacaktır Microsoft işi sıkı tutmazsa.

    2. Android'den ne açıdan üstün diye düşünürsek en büyük özelliği daha az donanımla daha stabil, akıcı ve hızlı bir işletim sistemi olması. Bu yüzden şu anda 256 ram'li ve düşük işlemcili Windows Phone'larda bile yavaşlama, takılma, donma problemleri oluşmuyor akıcılığını yitirmiyor. Ayrıca daha az donanımla daha iyi iş çıkardığından Android'e göre daha az güç tüketiyor.
    Arayüz konusu kişisel beğeniye dayalı olsada Android'den çok daha şık ve görsel açıdan zengin yenilikçi, hiçbir platforma benzemeyen bir tasarıma sahip.
    İki yıl önce sosyal ağlara ilk entegre olan sistem olduğu için bu işi de diğerlerinden daha başarılı ve hızlı yapıyor. Örneğin o zaman bile telefonun bildiğiniz mesajlar bölümünden bir arkadaşınızın telefonuna mı, Facebook'una mı, Twitter'ına mı yoksa Messenger'ına mı mesaj göndereceğinizi tek tıkla seçebiliyor nerede online görebiliyordunuz. Şu anda sosyal entegre yapısı ve internetle olan bütünlüğü diğerlerinden kat kat iyi.
    Office, Xbox Live, ücretsiz müzik hizmeti sunan Xbox Music, panaromaya yeni boyut kazandıran Photosynth gibi işlevleriyle de bir adım öne geçiyor (Nokia'nın da yazılımları oldukça iddialı ve sisteme dahil ama onları saymıyorum). Oldukça başarılı entegre SkyDrive senronizasyonunu ve Skype'ı da geçiyorum.

    3. Windows Phone hüsran olur mu pek sanmıyorum çünkü dünyadaki anket ve araştırmalara baktığımızda bir kere kullanan geri diğerlerine dönmek istemiyor. Kullanıcı memnuniyeti en yüksek işletim sistemi şu anda. Elbette önümüzdeki birkaç ayda herşey kesinleşecek ama Microsoft'un geliştiricilere ve üreticilere olan büyük desteğine bakılırsa bu işin peşini bırakmayacak gibi.

    Sende Android yüklemeyi düşünüyorsan hazır yüklenmişleri var onları al derim, neden uğraşasın ki? Herkes Windows Phone kullanmak zorunda değil belli bir kesime hitabetmesi, çoğunlukta değil de platformu ayakta tutabilecek sayıda, daha farklı düşünen bir kesimde olması bence daha özel kılar bu işletim sistemini ve cihazları.




  • Microsoft kendi mobil işletim sistemini tüm dünyaya yaymak istiyorsa, ilk etapda telefonların fiyat aralığını çok iyi belirlemeli.

    S3 fiyatında telefon çıkararak Android veya Ios ile rekabet etmesi çok zor. piyasaya daha esnek bir şekilde güçlü telefonlarla girerse, bu işten çok daha kazançlı çıkar. aksi taktirde Phone 7 de olduğu gibi bir süre sonra unutulmaya yüz tutar.

  • olmuş ama daha yeni birden yüklenmeyin android ilk geldiğinde nesi vardı ki ? Değmiyecekti değmedi gittim 5800 aldım halen onu kullanıyorum ama pişmalığım var keşke biraz bekleyip ideos x5 alsaydım dedim halen diyorum o ayrı ama fiyatlar düşerse çok iyi satar düşmese de belli kesim yine alır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FerhatAtaner

    Kim ne derse desin telefonun tipini hiç beğenmedim agalar ve bana - yi basacağınızı bilmeme rağmen 2 gb ram 1.5 ghz hızında çalışan s4 pro işlemci kullanan ve arkasında google'ın sürekli yazılm desteği verecek olan nexus 4 ü yerine bu telefonu almak bana göre aptallıktan başka hiçbirşey olmaz.Telefonun windows tarafındaki amiral gemisindeki özellikler bana göre yetersiz.Bende iphone 4s var şimdi ben gidip yeni telefon alacak olsam bunu mu alırım hayır.Ama yemin ediyorum nexus 4 aklıma çok yatıyor .Andorid 4.2 /s4 pro işlemci/2100 mah pil/adreno 320/2gb ram şimdi siz yukarıda baktığınız htc telefona 1600 lira vericekseniz sizle ben aynı masada çay içmem diyim yani.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Burda wp yı oven veya yeren kımseye aldırmayın eger begendıysenız alın. Zamanında bada ıcınde aynısını soyluyorlardı aldık sımdıkı durumu malum.

  • Burda wp yı oven veya yeren kımseye aldırmayın eger begendıysenız alın. Zamanında bada ıcınde aynısını soyluyorlardı aldık sımdıkı durumu malum.

  • Konu HTC 8X olmaktan çıkmış WP8 olmuş Forumdaki buna benzer diğer konularıda takip etmekteyim. Bende kısmet olursa lumia 920 almaya niyetliyim. Ortak çekinceler sırasıyla wp marketindeki uygulamaların azlığı ve telefonun arayüzünde kişiselleştirme yapılamaması diye görüyorum. Öncelikle uygulamalar zamanla daha da artacaktır. Çünkü henüz yeni bir sistem ile karşıyayız ve eskilerine oranlı bu kez çok daha iddalı geliyor. Market uygulamaları da telefonun satış rakamlarına göre gitgide artacaktır. İnsanların taleplerini şirketler göz önünde bulundurmak zorunda. Örneğin müşterisini mobil bankacılık uygulamalarına yönlendirmek isteyen veya bu uygulamayı yaygınlaştırmak isteyen bir bankanın WP8 marketine kendi programını eklemesi gerekecek. Bunlar zaman alacak ama olacak şeyler. Microsoft bu defa çok daha ciddi bence. Sistemi geliştirecek ve uygulamayı yaygınlaştıracak.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.