Şimdi Ara

HTC, One S modelini Snapdragon S3 yongasetiyle bazı bölgelere göndereceğini doğruladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hepsi perforsmandan yoksun cihazlardı. bu hareket olmadı.

  • arkadaşlar ben şu an HTC One S kullanmaktayım. işlemcinin S3 mu yoksa S4 çipsetli olduğunu nasıl anlayabilirim?
  • bu arada araştırırken bir habere rast geldim (http://www.pocketdroid.net/htc-one-s-launched-in-taiwan-with-1-7ghz-dual-core-msm8260-s3-cpu)
    Tayvan'da S3 cpu lu One S'ler piyasaya sürülmeye başlanmış...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Iyice sacmaladilar htc çok seven biri olarak bu telefonu s3 islemciyle koyarlarsa çok büyük hayal kırıklığı olacak şarj kisalacak bildiğin sensation un incelmiş versiyonu olacak saçmalık


    bir şey sorabilir miyim. HTC One S kullanmaktayım. işlemcinin S3 mu yoksa S4 çipsetli olduğunu nasıl anlayabilirim? cpu frekansı 1512mhz olarak görünüyor, bu S4 olduğunu gösteren yeterli bir verimidir?
  • bu haber şevkimi kırdı be One S
  • OLDUMU HTC.. GELDE BURDAN YAK.. KİM ALSIN SENİN S3 İŞLEMCİLİ CİHAZINI

  • Hadi S3 koydun yanina bir de Beats Audio kulaklik koy da hic olmazsa almaktan vazgececekleri tekrar dusundur HTC.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu hafta içinde telefon alıcam svodafonedan s3 ve s4 tartısması var arkadaslar nedir bunlar hangısı alınmalı lütfen yardım edin param bosuna igtmesın teşekkürler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    arkadaşlar bu hafta içinde telefon alıcam svodafonedan s3 ve s4 tartısması var arkadaslar nedir bunlar hangısı alınmalı lütfen yardım edin param bosuna igtmesın teşekkürler

    Benaldım ve şahsi fikrim alma şuan türkiyede bi çok mağzayıda inceledim hepsi s3 cipli ve b haftadır ugrasıyorum root bile zor yaptım ne rom desteği var nede root incelemeler sırasında şunu fark ettim s4 cipli olan cihazlar için bircok rom ve destek yazıları varken bu telefon üstte yazan arkadasların dediği gibi 3. dunya telefonu olmus resmen.
    tekrar soyluyorum yazdıklarım şahsi fikrimdir.
  • hızlıal'da 1200 TL ye satılmaya başlamış. s3 müdür acaba?
  • ALINTIDIR

    Bazı HTC One S modellerinde dış seramik kaplamadaki soyulmalar görüldü. Kullanıcıların şikayetlerini olumlu şekilde değerlendiren HTC, duruma el koydu.

    HTC'nin yeni akıllı telefon ailesi One'ın en ince modeli One S, 4.3 inç AMOLED ekranı, yeni nesil Snapdragon S4 işlemcisi, Android 4.0.3 ve Sense 4.0, 8 megapiksellik gelişmiş kamera gibi pek çok özellik ile beraber geliyor.
    Bazı siyah HTC One S sahipleri, cihazın üst kısmındaki keskin bölümdeki kaplamanın soyulduğunu firmaya bildirdiler. HTC ise duruma açıklık getirdi ve cihazların yenileri ile değiştirileceği müjdesini verdi.


    İşte HTC'nin yaptığı açıklamada; HTC, tüm müşterileri için yüksek kaliteli ürünler ve harika bir deneyim sunma hedefinde olduğunu, bu yüzden bu tip iddiaları HTC ciddiye aldığını ve hemen bir müdahale ile müşterilerine bu tip sorunları yaşamamaları için ufak değişiklikler yapmakta olduğunu aktardı.
    Bu sorunu yaşayan kullanıcıların cihazları garanti kapsamında yenilenecek. Ayrıca üretimde bir sorun olup olmadığı, yapılabilecek iyileştirmelerin olup olmadığı da firma tarafından ileride bu tip sıkıntılar başgöstermesin diye kontrol edilecektir.

    HTC, One S modelini Snapdragon S3 yongasetiyle bazı bölgelere göndereceğini doğruladı




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.