Şimdi Ara

HTC Desire S 'Yeni Desire daha ince daha yetenekli' video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
42.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step



    @ deckerem Merhaba, Bu düşünceye kapılmanıza neden olan şeyleri yazsanız çok iyi olur zira bu tip yalın yorumlar çok yanlı duruyorlar :) Sevgiler, Mesut Çevik




    desire hd ne zaman incelenir acaba detaylı inceleme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

    iphone olduktan sonra bunlar hikaye arkadaşlar dağılın bişey yok :)

    işte bir fanboy arkadaşımızı daha görmüş olduk
  • hergün sarj edince yılda 365 sarj anlamına gelir, zaten 300 sarj sonrası pilleri kapasitelerinin %80 ine düşüyor, yani 1 sene ancak kullan sonra bir gün bile pili idare edemecek telefon kimsenin işine yaramaz...
  • 1 gün pil süresi mi :) çok komik geliyor bana. Piyasadaki en iyi pil süresine sahip telefon sanırım Samsung Wave S8500. Normal kullanım 5 gün aşırı kullanım 3 gün. Telefonumdan çok menmunum. Çünkü yok yok. Sadece uygulama desteği yeni yeni gelişiyor.

    Saygılar.
  • Alali 2.gun oldu, ilk gun saja taktim devamli internete girdim konustum tam 1 gun gitti sarji.Ikinci gunu yine bi 1saat kadar internet -1saat kadar konusma yaptim suan 1.5gun oldu batarya yarida.

    Sanirim 3.doldurusumda 2-3gune varacak gibi duruyor telefonu cok begendim acikcasi klas bi telefon androidi desire s de tatmak baska guzel
  • Bu facebook uygulamasının aşırı pil tüketimi diğer model ve markalarda da var mı? Diğer HTC modelleri, Samsung Galaxy serisi, Iphone vs.
  • HTC Android telefonlarda gerçekten 1 numara HTC lerde tek sorun pil ömrü
  • bu telefona nerden ulaşabilriz hangi mağazalarda satılıyor ? şimdiden tşk..
  • Bende HTC Desire S almaya karar verdim. Acaba alanlar nerden ve ne kadara aldı?
  • Bundan önce de yazdım fakat kamera kısmına dokunulduğunda sinyalde zayıflama olduğu söylenmiş bazı yerlerde. Böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu?
  • Şu bir gerçek ki Sense arayüzü diğerleri içinde en iyisi. Desire S ile bunu daha geliştirerek Sense'i diğerlerine göre çok daha rahat kullanımı olan bir arayüz haline geitrmiş. Menü geçişlerinde çok ufak takılmalar vardı. Ayrıca kimsenin dikkatini çekmemiş sanırım ama galeride görüntüler arasında geçiş yaparken takılmalar oluyordu. HTC'nin nedense dahili hafıza konusundaki lakayıtsızlığını halâ anlayabilmiş değilim. Niçin büyük bir dahili hafıza koymaz bu adamlar?




    quote:

    Orijinalden alıntı: TriguneXtreMe

    Pil dışında özellikleri gayet iyi. Hele web tarayıcısı, Nokia'nın örnek alması gereken cinsten.

    Genelde Android cihazların büyük kısmında sistemsel verimsizliklerden dolayı pil sıkıntısı vardır. Web tarayıcısı iyi fakat çok iyi olmadığı da aşikâr. Sayfalar kaydırılırken akıcılıktan eser kalmıyor. Bariz şekilde fps düşüyor.

    quote:

    Orijinalden alıntı: jibe

    10 çekirdekli olucağına tek çekirdek 1.5 Ghz olsun çekirdek olayını hala anlıyamadınız Androidde çekirdek işi yalan daha çok var. Donanım üreticileri 4 çekirdekli modellerden bahsediyorlar 155 çekirdeklide çıkartırlar maksat pazar kapmak. Ayrıca tek çekirdek 1 Ghz işlemcinin çalıştırmayacağı şey yok maksat donanım yarışı...

    Kesinlikle doğru bir tespit. Çift çekirdekli cihazlar kullanıcıları kandırmaktan başka bir şey değil. Dediğin gibi maksat donanımı yüksek tutarak pazar payı kapmak. Zaten son dönemlerde donanım yarışı aldı başını gidiyor, millette donanım hastalığı başgöstermiş durumda. Bu donanımı kullanabilecek yazılım olmadıktan tek çekirdekli cihaz ile çift çekirdekli cihaz arasında kullanım olarak hiçbir fark olmaz.

    quote:

    Orijinalden alıntı: napolyon94

    bu saatten sonra adreno 200 lü cihaz alınr mı?205 ile arasında çok fark olurmu?

    Bu saatten sonra Adreno 200 GPU bulunduran cihaz alınmaz. Adreno 205 ile 200 arasında çok önemli bir fark var. Zira Android'de flash içeriklere donanımsal hızlandırma desteği geldi. Fakat bu donanımsal hızlandırmanın desteklenebilmesi için cihazda Adreno 205 ve üzeri GPU bulunması gerek. Yani Adreno 200 donanımsal hızlandırma desteklemediğinden dolayı ağır flash içerikli sitelerde yük CPU'nun üzerinde olacağından cihazda performans kayıpları yaşama ihtimaliniz var. Bu yüzden tavsiyem, Android cihaz alırken tercihinizi Adreno 205 GPU bulunan cihazlardan yana kullanmanız. Desire S'de de Adreno 205 GPU'nun bulunduğunu hatırlatayım. Ayrıca Adreno 200 22 MiPS güçte performans verebiliyorken Adreno 205 41 MiPS güçte performans verebiliyor.




  • İnceleme için teşekkürler.
    Pil süresi dışında güzel cihaz. Tasarımı hoşuma gitmiyor HTC'lerin. Zevkler ve renkler işte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 3 Mayıs 2011; 21:43:51 >
  • Ürün incelemesi güzel olmuş ama galaxy sII gelmeden cihazımı değiştirmeyeceğim.

    www.kablotv.net
  • Dahili hafızaları 4G modellerinde bakın. Burada satılanlardan 4 kat daha fazla hafıza var. Gerçekten HTC dahili hafıza konusunda bence çok cimri sana bunun maliyeti ne kadar ki.
  • Wildfire S'in incelemesi yakında yapılır mı ?? Fiyat olarak 700-750tl civarı olursa almayı planlıyorum.
  • Açık konuşmak gerekirse Incredible S ile Desire S, Desire HD'yi yeniden satmak için birbirlerinden bazı özellikleri kırpılmış modeller. HTC'nin izlediği uyanıkça bir taktik. Desire HD'den sonra gereksiz olmuşlar. Zira her iki cihaz da Desire HD ile aynı donanıma sahipler. MSM8255 SoC, 768 MB RAM, WVGA çözünürlük gibi temelde birbirlerinden hiçbir farkları yok. Pazar payı artırmak için yapılmış gereksiz modeller.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

    Açık konuşmak gerekirse Incredible S ile Desire S, Desire HD'yi yeniden satmak için birbirlerinden bazı özellikleri kırpılmış modeller. HTC'nin izlediği uyanıkça bir taktik. Desire HD'den sonra gereksiz olmuşlar. Zira her iki cihaz da Desire HD ile aynı donanıma sahipler. MSM8255 SoC, 768 MB RAM, WVGA çözünürlük gibi temelde birbirlerinden hiçbir farkları yok. Pazar payı artırmak için yapılmış gereksiz modeller.


    Bu cihaz Türkiye'ye ne zaman gelecek? Fiyatı tahmininizce ne kadar olacaktır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasvet

    Bu cihaz Türkiye'ye ne zaman gelecek? Fiyatı tahmininizce ne kadar olacaktır?

    Tahminim 1100-1300 arasında bir fiyatı olacaktır.
  • Merhaba arkadaşlar Desire S telefonu gelmiştir. Almak isteyenler PM'den bana ulaşabilirler. Fiyat 1090 TL. İyi forumlar.
  • mesut abi desire hd inceleme ne zaman ön incelemeyi gördüm beni tatmin etmedi video inceleme ne zaman acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.