Şimdi Ara

HTC DESİRE S WİFİ BAĞLANTI PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    htc desire s sahibiyim.Telefonda hiç bir sıkıntı yoktu ne olduysa yavaş yavaş wi-fi bağlanma problemi yaşamaya başladım derken şu anda hiç bağlanmıyor, telefonum hiç bir yerde wifi bağlantısı kuramıyor, tarıyor, tüm mevcut sinyalleri görüyor ama bir türlü birine bağlanamıyor. Kafayı yiyeceğim telefonda denemediğim rom kalmadı, bir çözüm bulamadım. Yardım edebilecek olan var mı? Haftalardır bir çözüm arıyorum ama bulamadım.

    Yardım edin...



  • En son bir sayfaya girdin mi ? Virüs bulaşmış olabilir.Ya da telefonun ayarlarından wi fi ı kapatmış olabilirsin .
  • Merhaba,

    Yaşadığınız sorun kablosuz ağların kullandığı "şifreleme türü"nden dolayı kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Şayet evinizde kablosuz bir modem varsa, tüm şifreleme türlerini deneyerek telefonunuzla bağlanmaya çalışınız. Sonucu bizlerle paylaşırsanız sevinirim...
  • Evet, evimdeki kablosuz modemin tüm olası ayarları ile denedim, tüm kanalları tek tek denedim malesef olmuyor; sadece evde değil hiç bir yerde bağlantı sağlayamıyorum. Viriüs ihtimalini ben de düşündüm; bu nedenle de defalarca format attım ama bir değişiklik olmadı.

    Çok canım sıkılıyor wifisiz bu telefon boş, başka bir yol var mı deneyebileceğim?
  • Cihaz sanırım android sistem kullanıyor, android kısmında sorununuzu anlatırsanız, çözüm bulma ihtimaliniz daha da yükselecektir diye düşünüyorum.

    İyi forumlar dilerim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.