Şimdi Ara

htc desire hd batarya sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar uzun süre nokia telefon kullandım 2 gün önce htc dhd aldım tek sorunum var pil süresinin kısa olması bu konuda çok fazla mesaj var çoğunu okudum. benim sorum 1600mah lık bataryalarla ilgili sizce bu ürünler alınmalı mı? performansı nasıl deneyen arkadaşlar oldu mu? bu konu da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..



  • desire hd arka kapak itibariyle kalın pile müsade etmiyor. bu sebeple çok da fark edeceğini sanmam. o 1600 diye geçen pillerin de gerçekten öyle olduğu bence şüpheli çünkü üretici pili kalinlastiramaz, kalinlastirirsa kasaya sığmaz.

    mesela desire için arka kapağı değiştirip cihazı kalinlastirmayi göze alırsanız 2700-2900mah lere kadar çıkan piller kullanabilirsiniz ama desire hd bu açıdan biraz kısıtlayıcı.

    bence desire hd sahiplerinin yapabileceği en mantiki şey, yan sanayii batarya yerine orjinal bir batarya alıp çift batarya ile dolasmalaridir. biri cihaz üstünde biri cepte çantada vs vs... böylece hem sürekli orjinal batarya kullanmış olursunuz, hem de toplam batarya kapasitenizi 2500lere cikartmis olursunuz.
  • Bu sorun sadece yeni kullanıcıların gündeminde. Biraz kullanın batarya bir kendine gelsin. Şuan 2 gün gidiyor benim ki. Kalibrasyon yapmamama rağmen ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihMehmet* -- 17 Nisan 2011; 13:51:33 >
  • ...

    2 kere göndermiş pardon :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihMehmet* -- 17 Nisan 2011; 13:51:59 >
  • Ben de kasmadan 2 gün kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.