Şimdi Ara

HTC 10 ile s7 takas edilir mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar HTC 10 kullanıcısıyım fakat ekran güneş altında yetersiz gelmesi haricinde genel olarak memnunum. Bir arkadaşım s7 üzerine 200tl teklif etti okuduğum kadar s7 de çok güzel bir cihaz ve sahibinden de baktığım kadarıyla teklif makul gözüküyor... Siz bu konuda ne yapardınız takas yaparmıydınız hayır sa neden evet ise neden yazarsanız memnun olurum... Saygılar.



  • Yapardım ama S7 nin ön ekranı hassas olduğu için ön camı için kılıf alırdım.
  • Anladım kardeşim peki neden s7? Nesi daha güzel sence ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deejaycluber

    Anladım kardeşim peki neden s7? Nesi daha güzel sence ?

    Bu daha açıklayacı bir yazı olur. Samsung Galaxy S7 Artıları

    - Şık, premium görünen tasarım

    - Yüksek performans sunan donanım bileşenleri

    - Çok başarılı arka kamera

    Samsung Galaxy S7 Eksileri

    - Ön kamera biraz fazla 'yüz güzelleştirme' kullanıyor

    - Batarya çıkarılabilir durumda değil
  • Teşekkürler
  • deejaycluber kullanıcısına yanıt
    Bugünün linki ile cevap vereyim.

    http://www.androidcentral.com/htc-10-six-months-later?utm_medium=slider&utm_campaign=navigation&utm_source=ac
  • sercos kullanıcısına yanıt
    Okudum teşekkürler ederim zamanlama harika, ama ilgili sitede ki yorumlardaki arkadaşlar da benim gibi ekrandan şikayetçi genel olarak :)
  • deejaycluber kullanıcısına yanıt
    Ben ekrandan memnunum, almadan önce S7 edge de incelemiştim. Amoled çok iyi ama HTC 10'un iki seçenek verip sıcaklık ayarı da olması avantaj bana göre.
  • sercos kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bence acayip ikilemdeyim, 10 un ekranı dışarıda kullanırken sıkıntı çıkartıyor bana gore yetersiz geliyor parlaklığı, haricinde diğer tüm özelliklerin ve yazılım olayının özellikle daha iyi olduğu kanaatindeyim, tabiri caizse yukarısı sakal aşa bıyık işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deejaycluber

    Gerçekten bence acayip ikilemdeyim, 10 un ekranı dışarıda kullanırken sıkıntı çıkartıyor bana gore yetersiz geliyor parlaklığı, haricinde diğer tüm özelliklerin ve yazılım olayının özellikle daha iyi olduğu kanaatindeyim, tabiri caizse yukarısı sakal aşa bıyık işte.
    Samsungun ekranı çok daha başarılı buna lafım yok ama ileriye dönük baktığımız zaman amoled yanması denilen bir hastalık var amoled ekranlarda. Hatta bunu kendi gözlerimde s7 de gördüm mediamarkta açık kalmaktan cihaz ısınınca da amoled yanması denilen bir sorun çıkıyor ortaya. Ürünü almadan önce kamerasına bakın s7 forumlarında bır uygulamadan hot piksel sorunu var samsung kameraları modellerde. Sony kameralı olanlarda herhangi bir sıkıntı gözlemlenmemiş. Birde vodafone kullanıyorsanız volteyi kapatmanız lazım yoksa şebeke gidip gelme net gidip gelme gibi bir sürü problem çıkıyor arkadaşımın s7 sinden biliyorum. Genel olarak bildiklerim ve size aktarabileceklerim bu kadar. Sağlıcakla kalın. :)




  • YuMi__YuMi Y kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumun için çok teşekkür ederim. Siz olsanız peki takas yaparmıydınız yoksa HTC 10 da kalır mısınız?
  • deejaycluber kullanıcısına yanıt
    Bu konu hakkında yorum yapmak mümkün değil maalesef tamamen ihtiyaçlara karşı bu durum. Bana güneş altında yeterli geliyor ekranı. Ben sürekli müzik dinleyen(ozellikle flac) biriyim o yüzden imkansız benim s7 ye geçiş yapmam çünkü dinledim gerçekten 10 dan sonra vasat kaçıyor. Selfie çeken biri iseniz s7 10 dan sonra vasat kalıyor. Oyun oynayan biri iseniz Snapdragon da adreno grafik işlemcinin avantajları daha yüksek. Sakar biri iseniz on arka cam olduğu için tercih etmemelisiniz. Ha bunlar benim için önemli değil diyorsanız eğer s7 daha mantıklı. Bir kere arka kamerası yazılım desteği ile göze daha iyi gelen fotoğraflar çekiyor (otomatik modda). Ekrani çok daha üstün. Amoled yanması olayı herkesin başına gelecek diye birşey yoktur diye tahmin ediyorum. Ama oldu mu kalıcı oluyor g4 te soğuyunca geçiyordu mesela. Yani çok konuştum biliyorum ama 2 sininde birbirine göre avantajları ve dezavantajları var tamamen sizin ihtiyaclariniza karşı bir seçim. 😊




  • Sony kullanıcısı ve aynı zamanda htc'ye sempati duyan biri olarak geçilmez diyorum. 10'un arkasındaki işçilik bile geçmeme adına bir sebeptir benim için. Uzun vadede ise htc 10 çok daha stabil çalışır s7'ye nazaran. Buna güncelleme desteğini de ekleyebiliriz. Kamera olarak s7'nin ufak bir üstünlüğü olabilir ama htc'nin de üzdüğünü/üzeceğini düşünmüyorum.
  • YuMi__YuMi Y kullanıcısına yanıt
    Valla arkadaşım çok değil dolu ve güzel konuşuyorsun, değerli düşüncelerin için tekrar teşekkür ederim sanırım geçmekten vazgeçtim diyebilirim.
  • Kasa çok daha hoş haklısın fakat bende dahil bir çok arkadaşım da benim gibi düşünüyordur su fiyatlara bu cihazları kılıfsız kullanmak imkansız gerçekten. Kamera konusunda dxomark da başı çekiyorlardı s7 ile HTC 10 88 puanla, dediğim gibi tek derdim resmen dışarı çıktığımda ekranı görmeme haricinde bende yazılım vs konularda HTC hakkında daha olumlu düşünüyorum ama diğer tarafta ise bu cihazların herşeyi ekran neticede adam akıllı kullanamıyorum bu bayağı canımı sıkıyor. Neticede küçücük cihaz beni ikilemde bıraktı 😊
  • deejaycluber kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Ama yine de siz biraz daha araştırın derim birtek bana bakmayın. Aklınıza yatanı karar verin en sağlıklı düşünceyi tekrar sizin vereceğinizi düşünüyorum. 😊
  • Up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deejaycluber

    Selam arkadaşlar HTC 10 kullanıcısıyım fakat ekran güneş altında yetersiz gelmesi haricinde genel olarak memnunum. Bir arkadaşım s7 üzerine 200tl teklif etti okuduğum kadar s7 de çok güzel bir cihaz ve sahibinden de baktığım kadarıyla teklif makul gözüküyor... Siz bu konuda ne yapardınız takas yaparmıydınız hayır sa neden evet ise neden yazarsanız memnun olurum... Saygılar.

    Merhabalar hocam işim gereği uzun vadede kısa vadede iki telefonu da kullanmış biri olarak tavsiye vermek istiyorum. Eğer tek derdiniz güneş ışığı altında cihazın ekranını beğenmemeniz ise bence iyi düşünün ve HTC'de kalın. S7 nin bariz olarak üstün diyebileceğim bir tarafı maalesef yok. Arka kamera otomatik modda yazılım desteği sayesinde bir miktar daha iyi. Ekran evet biraz daha iyi ancak onun dışında ön kamera, yazılım desteği, işçilik kalitesi sağlamlık, özellikle ses kalitesi kesinlikle HTC'de daha iyi. Bence önceliklerinizi belirleyin ve seçiminizi ona göre yapın . S7 iyi telefon hoş telefon fakat fazla hassas kırılgan bir yapıya sahip bunu da göz önüne almalısınız ucuz telefonlar değil maalesef




  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim arkadasim. Dediğim gibi tek derdim ekran parlaklığının maalesef çok az gelmesi. Özellikle yazılım kısmında bende HTC nin daha iyi olduğunu düşünüyorum fakat bende genelde dışarı larda olduğum için telefonun ekranını okumak neredeyse işkenceye dönüştü benim için. Gerçekten ortada kalmış durumdayım şu anda.
  • Valla yarın takas edeceğim dostlar hadi hayırlısı kaşıntı geldi galiba :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.