Şimdi Ara

HP Officejet 8500a Bitmeyen Kartuşlu Yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HP 8500 Yazıcı ile 10 binlerce baskı almanız mümkündür.Bunun için en stabil çalışan sistem ise orijinal kartuşu ile yapılan bitmeyen kartuş sistemidir.Aşağıdaki videodan ürünü inceleyebilirsiniz.Saygılar.


    http://www.dailymotion.com/video/xoondw_hp-officejet-pro-8500a-bitmeyen-kartuy-sistemi_tech

     HP Officejet 8500a Bitmeyen Kartuşlu Yazıcı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskistan -- 3 Nisan 2012; 14:10:27 >







  • bu nasıl bir sarı renktir?? ilk defa böyle tonda sarı bir mürekkep gördüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meco

    bu nasıl bir sarı renktir?? ilk defa böyle tonda sarı bir mürekkep gördüm



    pigment mürekkep olduğu içiin meco

    diger renklerde öyle gözle direkt baktığınızda anlıyorsunuz....
  • tank yazıcının tepesinde duruyor sanki birazdan akıtacakyanındada canon lar var benim bilinçaltıma yerleşmiş hp ler akıtır diye bu paranoyadan kurtulamıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semih37

    tank yazıcının tepesinde duruyor sanki birazdan akıtacakyanındada canon lar var benim bilinçaltıma yerleşmiş hp ler akıtır diye bu paranoyadan kurtulamıyorum



    aynı sey sizin bendede oluyor... tereddütle takıyorum hp'ye hicbir akıtma olmadı sizin konudada resimleri paylaştım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: semih37

    tank yazıcının tepesinde duruyor sanki birazdan akıtacak


    sanırım video cekilirken tam gözüksün ne olduğu anlaşılsın diye öyle yapıldı...

    ayrıca hplerde akıtma sorunu hiç yaşamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekinci -- 3 Nisan 2012; 22:51:26 >
  • admin buraya yazdıgım mesajlar ne için siliniyor bir açıklarsan sevinirim!
    burada reklam yapmanın bir ücreti var mı onu da bir açıklasanız?

    bir de burda sattıgı sistemin reklamını yapan özgürbaskıdunyasına bir sorum vardı..

    quote:

    HP 8500 Yazıcı ile 10 binlerce baskı almanız mümkündür.Bunun için en stabil çalışan sistem ise orijinal kartuşu ile yapılan bitmeyen kartuş sistemidir.


    orijinal kartuş ile yapılmayan sürekli besleme sistemlerinde nasıl stabilite sorunları oluyor? madem bilgilendirme amaçlı konu açtınız bu konuda da yardımcı olacaksınızdır herhalde? ayrıca bu sistemle bizzat kaç onbin baskı aldınız acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirekinci

    quote:

    Orijinalden alıntı: semih37

    tank yazıcının tepesinde duruyor sanki birazdan akıtacak


    sanırım video cekilirken tam gözüksün ne olduğu anlaşılsın diye öyle yapıldı...

    ayrıca hplerde akıtma sorunu hiç yaşamadım.

    hp leden soğudum açıkcası benim şansım yok da olabilir doğru adamlar böyle sorun olsa video ekleyip isimlerini vermezlerdi latife yapıyorum sadece




  • Özellikle Hp yazıcıların bu modellerinde,kartuş içerisinde hava ile çalışan yani hava basıncının kartuşun içerisindeki keseyi sıkıştırması ile mürekkep akışının sağlandığı biz düzenek bulunmaktadır.Bu yapı dolan kartuşlarda bulunmadığından kartuştan yazıcının içerisindeki baskı kafalarına mürekkep pompalamakta sıkıntılar yaşanmaktadır.Bu sistem yeni değildir geriye dönük olarak HP 88 kartuşların yaygın olarak kullanıldığı günlerden beri bu şekilde en iyi sonuç alınmıştır.Tankın yazıcının üzerinde olmasının herhangi bir akıtmaya yol açmadığıda sabittir.Sadece mürekkep akışını sağlamak için bu şekilde kullanılmaktadır.Bizzat 10.000 baskıyı kendim almış bulunmaktayım.Umarım yeterli olmuştur civalı sokak lambası.
  • bilgilendirme için teşekkürler benim için yeterli
  • yaklaşık 2-3 senedir hp88 ve hp940 kafalarla iç içeyim.

    hp88 ve hp940 dolabilen kartuşlar için pompalı yapıdaki kartuşlardan türkiyede 45$ a bulunabiliyor, sistem olarak orijinal kartuşlardan farkı yok. bence hp88 ve hp940 kartuşlar için sürekli besleme sistemine gerek yok, zaten kolay dolum kartuşlarının kapasiteleri yüksek, siyah 69ml, renkliler 28ml.

     HP Officejet 8500a Bitmeyen Kartuşlu Yazıcı

    hp8000 ve hp8500 yazıcıları dye bazlı mürekkeple çalıştıran bir sistem de mevcut fakat biraz pahalıya patladıgı için tercih edilmiyor(aslında uzun vadede çok daha hesaplı).

    quote:

    Bizzat 10.000 baskıyı kendim almış bulunmaktayım.Umarım yeterli olmuştur civalı sokak lambası.


    10bin baskı aldıgınız yazıcıdan aşagıdaki gibi bir test sayfası alabirsek yeterli olur.

    aşagıdaki yazıcı toplamda 4 litre mürekkep kullandı.
     HP Officejet 8500a Bitmeyen Kartuşlu Yazıcı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civalı sokak lambası -- 4 Nisan 2012; 1:23:26 >




  • Kendinden pompalı dolan kartuşlar sürekli kartuşta mürekkep var olarak göstermesinden dolayı seri baskı alan yerlerde sık sık baskı kafası bozulmasına neden olmaktadır.Stabil çalışma iddiamızda burada başlıyor.Hakikaten haftada 10.000 lerce baskı alan bir çok ekspert müşterimiz bulunmaktadır.Pompalı dolan kartuşlar bu tip kullanımlarda performans sağlamamaktadır.Ayrıca kurduğumuz sistemlerde HP 940 kartuşların kullandığı yapıya sahip pigment mürekkepler kullanılmaktadır.HP K5400 ile HP 8500 modelini pek kıyaslamamak gerek bence K5400 modeli dye bazlı mürekkep kullandığı için dolan kartuşla dahi sorunsuz olarak kullanılmaktadır.Ancak HP 8500 e dye bazlı mürekkep kullanırsanız çok uzun sürmez baskı kafası almanız gerekir.Bu arada müşterilerimizden baskı kafası raporu rica eder yayınlayabilirim.
  • quote:

    Kendinden pompalı dolan kartuşlar sürekli kartuşta mürekkep var olarak göstermesinden dolayı seri baskı alan yerlerde sık sık baskı kafası bozulmasına neden olmaktadır


    böyle bir olay yok! pompalı dolabilen kartuşta sürekli mürekkep var göstermez.. çip aynı çip yani orijinal çip.. orijinal kartuş nasılsa, dolabilen kartuşta da aynı..

    quote:

    HP 8500 e dye bazlı mürekkep kullanırsanız çok uzun sürmez baskı kafası almanız gerekir


    dye ile pigment farkını biliyorum, siz hp 940 pigmentle yeni tanıştınız belki ama ben neredeyse 1 sene önceden akıcıdan tedarik edebiliyordum hp 940 pigment mürekkebi.

    evet işte malesef herkesin bilgisinin bir sınırı var! üstüne basa basa yazayım hp8000-hp8500 lerde dye mürekkep kullanıyorsunuz ve hiç bir şey olmuyor(evet normalde bu yazıcılar pigment mürekkep kullanır).. ama adam yapmış.. sadece size ilk başta bu sistemin kurulumu biraz pahalıya patlıyor!


    quote:

    Hakikaten haftada 10.000 lerce baskı alan bir çok ekspert müşterimiz bulunmaktadır


    haftada 10binlerce baskı alan müşterileriniz varsa heralde 50-100bin çıktı alınmış raporlar görebilecegiz galiba, bu müşterilerinizin bir kaçının test sayfasını yayınlayabilirseniz iyi olacak.




  • Kartuşlardaki pompanın gorevi nedir sizce?Cipin gorevini biliyoruz pompaninki nedir?siz dye mürekkeple kullanabiliyorsaniz ne mutlu biz son 2 yıldır pigment murekkep ile kuruyoruz.Pigment mürekkeple tanışali çok oldu yani ayrıca çok bilmislik hiç iyi değildir dusuncesindeyindeyim.Dediginiz gibi bilginiz bir yere kadar gelip orda kalmis olabilir.Dye murekkepli yazıcılar la pigmentlerdeki performans alamadık.Bunu defalarca en az 5 tip mürekkeple denedik.Siz basarıya ulaştıysaniz ne mutlu sistemi daha ucuz hale getirmişseniz demektir.Ayrıca raporları paylaşıcaz ama sizin için değil kendimizi size kanıtlamak gibi bir durumu gereksiz buluyoruz.Cunku muhalif yaklaşımlarınızla bir çok konuda olduğu gibi yine bir pürüz yaratırsınız dusuncesindeyiz.
  • ee hanginiz haklısınız?
  • Bitmeyen kartuş sistemine gerek yokki zaten kartuşlar çok basit bir yöntemle doldurulabiliyor. Yanlız onbinlerce sayfa garanti verdiğiniz baskı kafalarını uzaydan filan getiriyorsunuz sanırım. Baskı kafaları ilk kartuş tüketiminde bozulmuş biri olarak söyleyebilirimki hp 940 kafaları tamamen para tuzağı adamlar bozulmaları için bilhassa tasarlamış ve yeni kafalar yazıcıdan daha pahalı bir takım ortalama 250 tl 5000 sayfa çıktı içinde mürekkebe 250 tl verirsiniz 0 5000 sayfayıda alabilirseniz ne mutlu 2000 de zaten kafalar garanti tıkanıyor Hadi solusyonla açtınız chipler bozuluyor at çöpe es kaza chip bozulmadı şansınıza bu sefer artık kafa mutlaka akıntı yapıyor temizleme ünitesi doluyor.

    isteyen olursa bende 8500 a plus var yazıcının orjinal kartuşları kolay dolum kartuşları ve bir takım 4 renkten toplam 250 ml kadar mürekkebi var yazıcının baskı kafaları bozuk başka bir sıkıntısı yok isteyen olursa 150 tl ye vericem şayet elinizde 2. el baskı kafası varsa uygun bir fiyata almayada hazırım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.