Şimdi Ara

House of Ninjas (2024) | Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • House of Ninjas (2024) | Netflix


    Ya ninjalar hâlâ modern Japonya’nın gölgesinde faaliyet gösteriyorsa?


    Netflix, 15 Şubat Perşembe günü dünya çapında ve özel olarak yayınlanmaya başlayacak olan House of Ninjas dizisini geliştirdi ve yapımcılığını üstlendi.

    Ninjalar, Japon tarihinin pek çok önemli döneminde var oldu; peki ya hâlâ modern toplumda gizlice görevler üstleniyorlarsa? Günümüz Japonya’sında geçen bu dizi, belirli bir görevin ardından köklerini terk eden son ninja klanı olan Tawara ailesinin hikayesini anlatıyor. Şimdi aile, Japonya’nın şimdiye kadar gördüğü en büyük krizle yüzleşmek zorundadır; bu, ülkeyi temelden sarsmakla tehdit eden bir kriz.


    Kento Kaku, dizinin başrol oyuncusu ve ortak yönetici yapımcısı.


    Kaku, Tawara ailesinin ikinci oğlu Haru‘yu canlandırıyor. Haru, rakipsiz becerilere sahip seçkin bir ninja olmasına rağmen, Haru’nun nezaketi felakete ve hâlâ peşini bırakmayan büyük bir travmaya yol açtı.


    Haru’nun ailesini canlandıran oyuncular arasında babası Soichi rolünde Yosuke Eguchi, annesi Yoko rolünde Tae Kimura, ağabeyi Gaku rolünde Kengo Kora, ablası Nagi rolünde Aju Makita ve aileyi uzaktan gölgeler içinde izleyen gizemli büyükannesi Taki rolünde Nobuko Miyamoto yer alıyor.


    Riho Yoshioka, altı yıl önce Tawara’ların dahil olduğu olayı haber yapan dergi muhabiri Karen ItoTomorowo Taguchi, ulusal bir krizi önlemek için perde arkasında çalışan bir hükümet yetkilisi olan Jin HamashimaTokio Emoto, Hamashima’nın organizasyonuna yeni katılan ve ninja faaliyetlerinde yüksek teknolojili ekipmanlar kullanan Masamitsu Oki karakterine hayat veriyor.


    Pierre Taki, bir dizi gizemli soygunu araştıran Dedektif Zensuke OmiKyusaku Shimada, Hamashima tarafından ninjaların izlerini silmekle görevlendirilen temizlik ekibinin lideri Kosaku KuzeMariko Tsutsui, bir zamanlar Tawara ailesi tarafından kurtarılan iktidar partisinin politika şefi Toko Mukai karakterini canlandırıyor.


    Tenta Banka, Tawara ailesinin üçüncü oğlu ve ailenin ninja olduğunun farkında olmayan tek üyesi Riku karakteriyle yıldızlarla dolu bu oyuncu kadrosunu tamamlayan diğer isim.


    House of Ninjas (2024) | NetflixNetflix Asiayoutube
    Ninjas have fascinated the world with their mysterious and fearsome physical abilities... but what if they were still hiding in modern Japan? Watch an all-original story about the last ninja family — one that abandoned its identity in the wake of a past mission — facing a crisis that shakes the nation. The Netflix series "House of Ninjas" starts streaming from Thursday, 15 February, only on Netflix! Watch on Netflix: https://www.netflix.com/title/81465102 Subscribe: https://bit.ly/39caHHE About Netflix: Netflix is one of the world's leading entertainment services with over 260 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films, and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching, as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time. Find Netflix Malaysia on: INSTAGRAM: https://www.instagram.com/netflixmy TWITTER: https://twitter.com/netflixmy FACEBOOK:https://www.facebook.com/NetflixMY Find Netflix Singapore on: INSTAGRAM: https://www.instagram.com/netflixsg FACEBOOK: https://www.facebook.com/NetflixSG House of Ninjas | Official Trailer | Netflix https://www.youtube.com/@NetflixAsia Years after retiring from their formidable ninja lives, a dysfunctional family must return to shadowy missions to counteract a string of looming threats.
    https://www.youtube.com/watch?v=_YTDrpqAL34&pp=ygUPaG91c2Ugb2YgbmluamFz





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 15 Şubat 2024; 11:41:23 >







  • Ninjaları severiz. Ninja Asassinsden beri Ninja filmi çıkmadı. Umarım güzel birşeyler çıkar gerçi fragman pek çekici gelmedi.

  • unpop kullanıcısına yanıt

    fazla umutlanmayın hocam netflix yapıyorsa kunaileri tokuşur garanti.

  • 3 bölüm izleyip bıraktım, ara ara sarıyor gibi olsa da sıktıgı süreler daha fazla. içimden gelmedi devam etmek,

  • Güzel ninja filmleri artık doğru dürüst çıkmıyor. Yinede gideri var. Yer yer senaryoda şaşırtmacalar yapması ayrı bir güzellik. Eleştiriye girersek bir sürü şey çıkar. Ninjaları seviyorsanız seyredin.

  • Ninja dizisi diye açtık aile draması çıktı

    hayal kırıklığı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 29 Şubat 2024; 0:31:53 >
  • başlamış bulundum diye izliyorum, bugun 5.bölümü izlerim. Ekşide biri ikinci kısım açılıyor demiş ona güvendim bakalım. Bir de kadın ninjalar güzel :))

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.