Şimdi Ara

Hotmail Şifreniz Çalındıgında yapacaklarınız ve Hotmailinizi Çaldırmamak. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
3
Favori
359.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • maılını nasıl gerı aldıgını ogrenebılırmıyım
  • aynı işlemi bende defalarca yapmama rağmen hiç bir şekilde dönüş yapmadılar. biraz önce bir daha yaptım. umarım bu sefer dönüş yaparlar.
  • Ben de parolamı giriyorum ama açamıyorum.. gizli sorumui posta kodumu ülkemi ilimi giriyorum parolamı sıfırlayamıyorum.. halbuki daha öncede şifremi unuttuğumda bu yöntemle bir kere değiştirmiştim.. Aklıma şifremin çalındğı fikri geldi ve hesabımı geri almak için şunları yaptım:
    başka mail adresimden giriş yaptım.. ordan yardım merkezini tıkladım ve birkaç yerden sonra hesap parolasını kurtarma seçeneğini tıkladım..
    https://windowslivehelp.com/PasswordReset.aspx
    burda önce iletişim adresi istedi sonra kurtarmak istediğim hesabın adını.. sonra bildiğim tüm bilgileri girdim.. Hatta birçok bilgim eksik diye bazı şifrelerimide (mesela facebook) yazdımki araştırmalarında ben olduğumu anlaınlar diye.. Nasılsa gizlilik ilkesi anlaşması var paylaşmazlar diye.. şifrem gelsi bana sonra hepsini değiştitiririm diye..
    Ama en son ip diye bir sayı gönderdi iletişim adresime.. devam etmek için iletişim adresine gönderilen ip sayısını buraya yazın diyordu.. onu mailden kopyalayıp bu yardım sayfasına yazıp devam dedim ve mesajımın tamamını diğer yorumların arasında gördüm.. şifreler vs..
    sonra mesajı sil dedim acilen ama mesaj forumdan kalktımı acaba? mesajı nasıl görürüm?
    sil dedim diye hesap kurtarma işlemim sonamı erdi?




  • Silinen mesajlar bölümüne gitmiştir, kontrol ettinizmi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kumandan

    Silinen mesajlar bölümüne gitmiştir, kontrol ettinizmi ?


    yardım forumundamı? öyle bir şey yokki.. yani bana ait bir mesaj kutusu felan..
  • Gelen maili sildiğiniz hesabın gelen kutusunun altında Silimmiş Ögeler klasörü olması lazım.
  • birisi sürekli şifre resetleme yapıyor benim yerime
    günlerdir mail geliyor siliyorum

    bunu nasıl şikayet edeibliriz. ne yapmak lazım resmen hacklemeye çalışıyor nasıl öğrenirim kim nerden giriyor vs ?
  • hocam gizli soruyu tahmin ederek bir çok mail almışımdır zaten msn yi çalan kişi ilk olarak kişisel mail bilgilerini deiştirecekdir ikinci bir mail çalma yöntemide keylogger kullanmakdır bu iki yöntem çok kullanılır bu formda bana terbiyesiz bir yazı yazan elektronik mühendisi bir elemanın e-postasını almıştım tabi facebook vs internetteki tüm üyeliklerini sadece gizli sorusunu tahmin ederek yapılması gereken şey gizli sorunuza alaksız bir cevap yazmanızdır ve pc nize sizin format atmanız güvenmediğiniz kişilere kullandırtmamanız
  • çalınan yahoo mail içinde nasıl bi yol izlemeliyiz ?
    onu bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • artık türkçe desteği var mı?
    bizim hocanın da şifresini çalmışlar.bana ayarla bişeyler diyor.adam bölüm başkanı ünide

    https://support.msn.com/default.aspx?page=global_changelanguage&locale=tr-tr
  • dostum çok tşkler.şu aralar insanların çok işine yarayacağına eminim...
  • up
  • arkadaşlar hotmail şifrem değiştirilmiş ve gizli sorumun yanıtıda değiştirilmiş lütfen yardımcı olun
  • [simage]file:///C:/Users/acer/Desktop/Ads%C4%B1z.png[/simage] 3. adomda bana bana orası gelmiyor resimde ki gibi bir yer geliyor ne yapmam gerekiyor ?
  • MaviAteş M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. anlattığınız işlemi yerine getirmeye calısıyorum fakat dili ingilizce amerika seçtikten sonra Microsoft Passport Network butonuna erişemiyorum.. konuyla ilgili yardımcı olabilir misiz? inanın çok madurum...:(
  • ]Gmail veya YandexMail kullanın, daha güvenli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 12 Şubat 2014; 19:03:57 >
  • merhaba arkadaşlar benim başıma da geldi yapamnız gereken 08503902777 destek hattını aramak oradan iletişime geçmeniz için mail adresi de veriliyor telefondan yardımda ediyorlar
  • WhatsApp'ta +2347084887094 numarasıyla temasa geçtiğim Dr Ajayi ile tanışana kadar büyü yapmaya veya sihire asla inanmadım, evliliğimde sorun yaşıyordum çünkü kocam 9 yıl sonra artık benimle hiçbir şey yapmak istemediğini söyledi evlilik, kocamı gerçekten seviyorum, bu yüzden evliliğimde bir şeyleri halletmek için yardım arıyorum, göz atarken bir adamın Dr Ajayi'yi önerdiği yeri gördüm çünkü onun iş yerinde bir büyüyle terfi etmesine yardımcı oldu, ulaştım Dr Ajayi ve kendimi ona açıkladım, tüm talimatlarını yerine getirdikten sonra evimde huzuru sağlamak için yapılması gerekenleri anlattı, kocam fikrini değiştirdi ve mutlu bir şekilde yaşıyoruz ve bir daha boşanma ile ilgili hiçbir şeyden bahsetmedi. Herhangi bir ilişki sorunu veya yaşamın herhangi bir yönü için bugün Dr Ajayi ile iletişime geçin ve sorununuza çözümler bulacaktır. Viber / WhatsApp numarası: +2347084887094 veya E-posta: drajayi1990@gmail.com





  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.