Şimdi Ara

HOTMAİL DEN MAİL GÖNDEREMİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
16.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    Hotmailden hiç bir şekilde mail gönderemiyorum. Göndereceğim kişinin adresini falanda doğru yazdığımdan eminim.Konuyla ilgili biraz araştırma yaptım sanırım benim mail bloklanmış. Bu sorun hakkında yardımcı olursanız sevinir. Maili gönder dediğmde üstte şu yazı çıkıyor. '' This account is currently blocked from sending messages. If you don't think you've violated the Windows Live Terms of Use, please contact customer support.'' Hata mesajında tıklanacak mavi yerler var tıkladım ama ingilizcem pek iyi değil o yüzden bi sonuç elde edemedim. Bu arada konuyu yanlış yerde açmış olabilirim. Baktım ama benim sorunla ilgili en alakalı burasını gördüm.



  • Evet dediğin gibi mail yollanması engellenmiş hesabının.Windows live sözleşmesini ilhal etmediğini düşünüyorsan irtibata geç.Bir mail çek neden böyle olduğunu sor.
    Mailinile ilgili birşeymi yaptın?Neden bloklandığı hakkında bir fikrin varmı yoksa birden biremi oldu
  • Hiç bir fikrim yok birden böyle oldu. Belik yapmışımdır ama bilmiyorımki ne yaptığımı. Deniyecem bakalım bi mail atmayı, bu kıt ingilizcemle nasıl becericeksem onu artık.. Sağol teşekür ettim kardeş.
    Eğer başına gelip bu sorunu çözen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
  • adult içerikli, reklam amaçlı toplu mail veya yasadışı herhangi konulu mail atmış olabilirmisin ?
  • Zannetmiyom ama belki de atmışımdır. Bu bazı içki firmalarının fotoşopla çikolata, sakızların vs. üzerine amblemlerini bulunduğu espirili maillerden attım diye hatırlıyorum.
    Bu Windows live e msj atma olayınıda denedim ama nerden mail atacağımı bulamadım bir türlü.
  • Arkadaşım şu makeleyi okudum burada yazılana göre senin mailin spam mail yollayan bir account olarak düşünülüp o yüzden mail gönderimin bloklanmış (tabii senin suçsuz olduğunuz varsayarak yazıyorum) Sistem yanlış seni engellemiş.Bunu düzeltmek için moderatörlerle irtibata geçeceksin.Onlar senin hesabını inceleyecek eğer gerçekten yanlışlıkla engelleme yapıldıysa hesabın tekrar açılacak,yok eğer haklılarsa bloklama devam edecek.Şimdi senin yapacağın işlemler şunlar;





  • Sağolasın kardeşim. deneyip yazarım işe yarayıp yaramadığını.
  • Bir gelişme oldu mu merak ettimSiteden konunu bulmaya çalıştım ama bir sürü kişi sormuş seninkisi hangisi çözemedim.
  • bu sorun benim de başıma geldi, sorunu çözebildin mi sen hocam
  • https://windowslivehelp.com/community/20.aspx buraya gir
    demişsin hocam ama buraya girince
    Ask a questions diye bişey çıkmıyor
  • Arkadaşlar baktım ama beceremedim.Bu aralar işten kafamı kaldıramıyorum vakit bulunca yoğunlaşacam üzerine iyice. Şimdilik çözemedim sorunu hala aynı sorun devam ediyo. Gelişme oldukca yazıcam arkadaşlar.
  • Tamam sonucu bekliyoruz
  • Toplu mail atmadıysan bloklanmaması lazım.Eğer uzun süre hesabını kullanmadıysanda bu olabiliyor..Yada mail attığın birisi seni şikayet etmişte olabilir..
  • arkadaşlar bir türlü beceremedim. Nasıl olacak bu iş anlamadım. Suçum ne onu bileydim bari neden mail atamıyorum ya. 7 yıllık hotmail adresi sadece mail alabiliyom. Her şey ingilizce bir şey anlamıyorum ki. Ya yok mu daha önce boyle bir sorunu çözen. Please help me.
  • İngilizce bilen bir arakadaşınla o verdiğim siteden hallet.Yoksa zor..
  • Arkadaşlar sonunda mail yollamayı başardım. Onuda şu şekilde yaptım:
    1)http://windowslivehelp.com a girdim
    2) Oradan Hotmail yazan yeri tıkladım
    3) Account Problems a tıladım
    4) Yukarıda ki search kısmına "I can't send mail" yazdım
    5) Daha sonra "Forum Search Results" kısmında benim sorunuma benzer sorunlardan birini buldum tabii bunu kıt ingilizcemle başardım. Ardından o sorunun üstüne tıkladım ve bu yazıyı kopyaladım.
    6) Bunu yaptıktan sonra yukarıda solda "Ask A Questions" diye bir şey yazıyo ona tıkladım.
    7) "* Describe your question or problem" dene kısma sorunumu anlatacak kısa bir başlık attım. Ben "I can't send mail" yazdım siz daha farklı bir şeyde yazabilirsiniz
    8) Sonra "* Add details" yazan yerede o kopyaladığım yazıyı yapıştırıp kendime göre düzenledim. O yazıda şu şekilde

    Hi,

    Please help me, I can't send emails via my Hotmail account . I get this message after pressing the send button in Hotmail (my account is oukanns@hotmail.com):

    "This account is currently blocked from sending messages. If you don't think you've violated the Windows Live Terms of Use, please contact customer support."

    Why my account was blocked, did I do something wrong? Please unblock it.

    Your help will be much appreciated. Because my account is about 7 years old and I contact with a lot of person this account. By the way I know Englis a little so please help me.

    Thanks,

    AD SOYAD


    9) Sonra da aşağıda sumbit var ona tıkladım ve maili yollamış oldum bakalım şimdi sonucu bekliyorum.
    Umarım bi sonuç elde ederim.




  • Benim yukarıdaki yazdığımdan bir farkı yokki bu kadar zaman boşa beklemişsin.
  • Senin(ssbrc) verdiğin adrese tıkladığımda "Resource Not Found" diye bir şey cıkıyodu. Bi kaç kez denedim ama beceremedim.Aslında uğraşmaya cok vaktim de yoktu yeni bakma şansım oldu. Her neyse cevap bekliyom hala.
  • Arkadaşlar sorun çözüldü.Artık mail gönderebiliyorum. Windows Live den bana bi mail gelmedi sorununuzu çözdük diye ama. Her neyse kavuştum mailime tekrar.
  • hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.